Мащабните пловдивски ремонти решават още един проблем по пътищата в

...
Мащабните пловдивски ремонти решават още един проблем по пътищата в
Коментари Харесай

Мащабните пловдивски ремонти решават още един проблем

Мащабните пловдивски поправки вземат решение още един проблем по пътищата в града под тепетата, зимното разчистване става доста по-лесно. Така зам.-кметът Златин Велев разяснява през вчерашния ден следващия зимен сезон, през който пловдивските водачи ще се преценяват с разкопаните улици, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg. 
"Например "Коматевско шосе " ще е доста по-лесно за разчистване тази зима. Досега нямаше отводняване, всяка нощ пътят беше заледен и изискваше непрекъсната обработка. Сега имаме ново шосе с шахти, с отводняване, което ще се поддържа доста елементарно. Улица "Остромила ", която беше един черен път, в този момент също е с канализация, с отводняване и ще се поддържа елементарно ", съобщи Велев.   Той бе безапелационен, че действително на всички места, където ремонтите са приключили, поддръжката е по-лесна. 
А там, където не са завършили - като на бул. "Васил Априлов ", пътят е затворен за придвижване и строителят има ангажимент и обвързване да го поддържа по този начин, че живущите да стигат до домовете си, разясни зам.-кметът.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР