Мащабни ремонти започнаха в Пловдив, центърът - труден за преминаванеПловдивчани

...
Мащабни ремонти започнаха в Пловдив, центърът - труден за преминаванеПловдивчани
Коментари Харесай

Мащабни ремонти започнаха в Пловдив, центърът - труден за преминаване

Мащабни поправки започнаха в Пловдив, центърът - сложен за прекосяване
Пловдивчани още се ориентират какво ще става отсега нататък, маршрутите на рейсове са изменени, знаците по улиците сочат други направления, а едновременното започване на поправки за над 30 млн. лева е на последната права преди 2019, когато Пловдив ще бъде Европейска столица на културата, съобщи кореспондентът на БГНЕС в града.

Полезна информация за всеки, който идва в Пловдив с кола, е да не минава през центъра. Почти по едно и също време бяха затворени или лимитирани за придвижвания двете съществени пътни артерии- подлезът на ул. "Гладстон" на подземно равнище и над него бул. " Цар Борис Обединител". Макар и август да е най- отпускарският месец и това по принцип се отразява на популацията на града, тапите са факт и по никакъв начин не са безобидни. С загради е обитаем и Централен площад, обрисувани са трасетата за тежкотоварните машини, нужни за ремонта.

Не единствено в центъра стартират или предстоят поправки, бул. "Марица- Юг" от Водната палата до бул. "Източен" също ще претърпи смяна, огромни поправки предстоят в Аджисан махала, в центъра на града, където към този момент стартира бутането на противозаконни къщи, към Водната палата и Семинарията също ще се работи. Проектът по стратегия "Региони в растеж" там включва ремонт на над 30 улици. Предстои и ремонт на Кукленско шосе, той ще протече на стадии в продължение на две години и обгръща целия бул. и прилежащата инфраструктура. 7 млн лева ще бъдат вложени в шестте региона на Пловдив за ремонт на улици, тротоари и паркинги. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР