Мартин Ковачев призна, че има психологически проблем при домакинствата, които

...
Мартин Ковачев призна, че има психологически проблем при домакинствата, които
Коментари Харесай

Мартин Ковачев: Имаше чиста дузпа за нас

Мартин Ковачев призна, че има психически проблем при семействата, които има Дунав Русев. Треньорът на „ драконите “ счита, че това пречи и на тима да осъществя голове. Дунав и Марек не се победиха в Русе и приключиха при резултат 0:0.

“Мога да кажа, че пропиляхме първото полувреме. Втората част се посъбудихме и създадохме положения, които не вкарахме. Имаше чиста дузпа за нас, само че не знам за какво не се дава. Това е различен въпрос към този момент “, започва Ковачев.

„ Като не вкарваш голове, не можеш да спечелиш точки. Работим върху това. Не може да чакаме единствено на Будинов и Данчо Йорданов. Трябва и другите да се нагърбят. Днес имахме положителни обстановки, които не изиграхме както би трябвало. Ако го бяхме създали, щяхме да вкараме “.

„ Със сигурност не е добре като имаш дребен брой играчи. В това число множеството футболисти играят всички мачове. Видяхте какви срещи имахме, имаше и отмалялост при футболистите. Физически не са в неприятна кондиция и пресираха добре – липсваше ни гола “.

„ Трябва да се отпуснем малко, защото като домакини имаме тормоз. Пет мача, шести към този момент без победа като хазаин. Казах да не им прави усещане това, а да играят вярно “, приключи Мартин Ковачев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР