Мартин Карбовски се отказа от номинацията за Съвета за електронни

...
Мартин Карбовски се отказа от номинацията за Съвета за електронни
Коментари Харесай

ВИДЕО Карбовски се отказа от СЕМ, тръгва на война с либералите и педофилите

Мартин Карбовски се отхвърли от номинацията за Съвета за електронни медии. Във видеообръщение, оповестено тази заран в YouTube канала му Martin Karbowski, журналистът, който бе препоръчан за Съвет за електронни медии , показа, че от него служител не става.



„ Тази работа не е за мен. Ако работим като служители, нашият екип няма да може да снима. Явно няма да получим и поддръжката, която чакахме от Тошко Йорданов и от Слави Трифонов, само че дано решението да е мое! “, показа той.

„ Целите, които си слага един служител в Съвет за електронни медии , надали ще мога да ти осъществявам тъкмо аз.  Тази раздразнителност, която сега се изсипва върху остарелия ви другар Карбовски, ще бъде може би с години “, посочи журналистът.

„ Хубав беше опитът. Истината е доста елементарна. Няма поддръжка “, призна той.

„ Сравняват ме с Кузов, който аз съм разследвал, с Пеевски, а аз в никакъв случай не съм бил на държавна работа. Тази борба с либералите няма да може да се организира от чиновника, който би трябвало да се преценява със законите, да си мълчи и да си трае. Не може “, акцентира Карбовски. 

„ Войната с либералите не я започнахме ние, обаче ще я приключим “, добави той.

„ Не знам дали виждате по какъв начин свестните хора като Иво Сиромахов, като Ивайло Вълчев, не им понася доста политиката. Такава конспирация и гнусота няма съвсем на никое място. И аз съм почтен, само че не доста “, показа журналистът.

„ За мен е значимо да кажа на Слави и Тошко, че няма да го създадем това. Чиновник Карбовски мъчно ще стане. Това наподобява на пенсиониране, което мощно и надълбоко ме тормози “, добави той.

„ Обвиненията, които получих бяха... отлично преброяване на пилците. Едно по едно ще ги опровергая, тъй като ми писна жълтата преса и либералите да настояват, че съм съден за тирада на омразата “, съобщи Мартин Карбовски. 

„ Човек се натоварва, стопира да мечтае и се занимава с кретени, които щели да оправят страната. Ние очевидно нищо не може да създадем, тъй като не сме подобаващи за поста “, добави той. 

„ Могат да се съберат 100 човек на протест против Карбовски. Това е исторически миг и желая да си го татуирам. Да се прави протест против публицист, който може и да не е най-свестния, обаче е друг! Уж се бориха за правата на другите, а в този момент не им одобрявам, тъй като съм имал друго мнение “, разяснява телевизионният водещ.

Съвсем го не разрешиха другото мнение, добави той.

„ С това отхвърлям да се занимавам. Това са еничари, които са пристигнали за малко на власт и ще създадат всичко допустимо да прецакат не една орис. Не става въпрос за моята, която е простичка и сочи ясно накъде... Едва ли към Съвет за електронни медии. Малко ми олекна “, показа Карбовски. 

„ Тази война ще продължи, тъй като е тотално непочтеност. Хората, които гракнаха против мен, нямат и един-два дни трудов стаж. Тези, коти те назовават рубладжия и считат, че надали не си корумпиран, че като снимаш ромите, те ти заплащат, са долари... Трябва да покажем кой взе участие в тази война и какво е вземал “, добави той.

„ В София има една клика, която няма да позволи да се смени този режим. Той не е на Киро или на някой различен, а е неолиберален. Изключително грозно нещо това, а стартира добре и ни даде малко независимост, само че в този момент стана най-голямото гонение на вещици и на другите “, разяснява поетът. 

„ За да може да се работи, би трябвало да изляза от този екран и да вляза в другия, където хората те избират директно и не зависиш от ужасяващата дребна клика. Там има анонимници, които мислят, че свободата е техен патент. Те споделят кое е вярно, а ние би трябвало да маршируваме и да козируваме “, добави той. 

„ Не си заслужава. Няма по какъв начин да се води по този начин тази борба. Свободата желае съучастничество, тъй като се трансформира в закононарушение, а хора, които като мен са разследвали педофили, в този момент ги съпоставят с тях “, акцентира Карбовски. 

„ Човек би трябвало да е свободен. Цял живот върша, каквото си желая, създавах си врагове с власт, а в този момент ми се предлага да работя за тях “, сподели още той.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР