Мартин Карбовски, БСТВСлучката с Тротинетката, Чеченеца и Куката е потресаваща.

...
Мартин Карбовски, БСТВСлучката с Тротинетката, Чеченеца и Куката е потресаваща.
Коментари Харесай

Бесовете превземат нашето общество

Мартин Карбовски, БСТВ
Случката с Тротинетката, Чеченеца и Куката е потресаваща. Това е един вид на бъдеща коалиция в Народното събрание. 
Тротинетката, която е нито мъж, нито жена е Политическа партия и Демократична България. Чеченеца е Бойко Борисов и ГЕРБ. И те дружно хвърлят кофички на един човек, който е с умствени проблеми, аутист. И облика на това момче е българският народ " Политическата коалиция сред Политическа партия и Демократична България и ГЕРБ е тъкмо отражение на обстановката - най-женственият и най-силният желаят да се заловен дружно. А момчето върви, извършва, гони кофичката, възхищава им се на хубостта. В това изказване няма засегнатост към нашия народ. Но нашия народ към този момент би трябвало да се сети, че това са бесове. А Емили Тротинетката, дано да напомним, е наградена от БХК като " човек на годината.
Нека да сме наясно, че това е свлачище, което последователно ще ни залее и удави. Вчера гледах едно видео и осъзнах, че следя нещо, което идва и към мене. Аз съм десен човек и доста демократичен и считам, че би трябвало да прегърнем всички разнообразни. Но във видеото видях по какъв начин приказва един човек, който желае да резервира децата, а към него се доближава един трансджендър, > хваща го за гърлото  > и му крещи нецензурно. 
Тези хора желаеха не права, а към този момент желаят власт. Ние няма да посегнем първи, тъй като ще влезем в пандиза, само че сега в който ме ударят мен или ударят обществото, те би трябвало да бъдат съдени. Когато тебе те ударят, ти би трябвало да отвърнеш, не можеш да се примириш единствено тъй като против тебе е трансджендър.
Не искам никой да каже, че Карбовски е хомофоб. Аз обичам гейовете и желая да ги поддържа по всякакъв начин. Но когато хора, които взимат хормони и стрелят в учебно заведение, когато те нападат, тук към този момент влизаме не в зоната на свободите, а на бесовете. Никой не може да ми показва на мене бесовете като свободи. Никита Михалков има такова предаване " Бесогон " и аз постоянно съм се чудил дали това не е малко извънредно, за какво би трябвало да им влизаме по този начин остро, те са чудесни хора, нали? Не, не са. Вече има явен химически проблем с тези хора, с тяхната ненормалност, с менталното им здраве и с това, че се пробват да постановат държание на мен и обществото, което не е прелестно.
Заради това би трябвало да се обърна към Българпският Хелзингски комитет. БХК, не сте прави! Вие подкрепихте бесовете в хора, към които би трябвало да се отнасяме по-внимателно. И най-после трансджендъра Емили споделила: " но те ме накараха да го направя ". И най-после - всички други са задържани, но трансджендъра не е задържан. Защото трансджендърът има права повече от другите хора. > А това към този момент е дискриминация.  > Когато арестуваш всички забъркани в тази сцена, то единият не може да е очевидец. Тротинетката хвърля кофичката. Нямам нищо срещу Емили, която съм интервюирал и обичам. Но тя е хиперактивна някой път и прави неща, които ще вкарат някого в пандиза. Нея в пандиза няма да я вкарат, само че различен може да изгори. 
Отново ще повторя - ясно би трябвало да сложим границата сред бесовете и свободата. И това би трябвало да е първостепенна задача на публицистите. Тук към този момент не става за живеене. Тук имаш очевидна и цинична употреба на дете-аутист.  
Аз съм десен човек, само че хора като тези от БХК ме прогониха от това пространство. Защото те се нервират от това, което пиша. На тях не им харесва моето мнение. И те посегнаха на моята независимост на словото и ми проведоха непрестанен правосъден тормоз. Това ни направи безусловно подправени врагове с Христо Иванов да вземем за пример, който аз един път нарекох " неомарксист " и той взе че се разсърди. Аз съм десен, тъй като съм действителен десен. А у нас десните са ултрелеви, само че с демократичен уклон - дай им да се борят за джендъри.
Най-лошото е, че медиите са съучастници. Медиите създават бесове. Днес те ще предъвкват тази скандална преживелица, само че би трябвало да решат на коя страна са: или на бесовете, или на естественото. Смятам, че би трябвало да утвърждаваме модели, които са по-близо до естественото. Всичко друго ще ни счупи, ще ни съсипе. 
със съкращения
 
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР