Мартин Джей е награждаван британски журналист, базиран в Мароко, където

...
Мартин Джей е награждаван британски журналист, базиран в Мароко, където
Коментари Харесай

Британски журналист: Глупав и по-глупав, планът за мир на Макрон и Шолц

Мартин Джей е награждаван английски публицист, основан в Мароко, където е сътрудник на The Daily Mail, преди този момент е отразявал Арабската пролет за CNN и Eurones. Работил е в Бейрут за BBC, Al Jazeera, Russia Today и Deutsche Welle.

Шолц и Макрон имат проект да донесат мир в Украйна, само че Путин не може да спре да се смее, защото проектът е толкоз малоумен, написа Мартин Джей.

И за какво Русия ще се отдръпна в този момент, когато Европа по този начин или другояче е на заден ход?

Холивуд има нов двоен артист, който може да направи продължение на комедията с присъединяване на Джим Кери и Джеф Даниелс „ Глупав и по-глупав “. Еманюел Макрон и Олаф Шолц биха могли елементарно да играят тези функции в този момент, като се има поради тяхната невероятна нелепост неотдавна, когато се пробваха да ръководят президента Зеленски, който наскоро в Лондон съумя да счупи личния си връх на конференция онлайн за обоняние или допиране на носа си по чудноват метод.

Зеленски е и постоянно е бил същинският препъникамък, когато става въпрос за пускане на мирни договаряния. И нищо не се е трансформирало в последно време, като се изключи това, че Байдън стартира да изпада в суматоха във Вашингтон, защото е ясно, че неприличната сума пари, която по-рано беше прехвърляна в Украйна, ще се забави през 2023 година, което се дължи значително на обстоятелството, че в Конгреса в този момент републиканците управляват Камарата на представителите и изборната конкуренция стартира.

Байдън и неговите доближени предизвестиха Зеленски, че времето изтича и този финален транш пари би трябвало да даде действителни резултати. Тяхното мислене е, че в случай че може да се реализиран повече облаги на бойното поле, това ще му помогне да договаря по-късно. Кошмарният сюжет за Байдън е, че изборите в Съединени американски щати се организират по един въпрос – Украйна – и че това ще върне Тръмп или ще докара (Никки, бел.ред.) Хейли.

Но това е по-скоро призрачен сън за Макрон и Шолц, чието неприятно отношение към Зеленски е смешно. Наскоро тези двама тъпаци разговаряха със Зеленски и го приканиха да стартира мирни договаряния с Путин. Неговият отговор, съгласно обществените медии, беше " няма какво да преговаряме и няма с кого в Москва да преговаряме... ".

Раздразнени от това непокорно отношение, на капризния безсрамник му предложиха тласък, който, погледнат в ясна светлина, което дава на анализаторите и наблюдаващите визия по какъв начин преди всичко Западът съумя да се спусне в този чувал с гневни скорпиони, където западните глобите в действителност санкционират жителите на Европейски Съюз повече от руснаците.

Шолц и Макрон предложиха да доставят на Зеленски още повече оръжия плюс предложение за участие в НАТО, в случай че той стартира мирни договаряния с Путин. Да, прочетохте вярно.

Като се има поради огромната нелепост на обосновката зад това предложение, човек се чуди дали развлекателните привички на украинския водач с колумбийския " Панадол Екстра " под формата на прахуляк, не са се популяризирали и върху тези смешници. Какви медикаменти одобряват Шолц и Макрон, в случай че считат, че тези тласъци ще оказват помощ за договарянията за мир с Путин?

Това е все едно да отидете до къщата на съседа си, с цел да му се оплачете от шума, който подвига от биенето на жена си и да му предложите бейзболната си бухалка като тласък да спре.

И като се има поради сегашната позиция на Путин, по този начин или другояче би било належащо знамение, с цел да се договаря със Зеленски със или без тези „ тласъци “. За Украйна, даже в случай че би трябвало да зарадваме оптимизма на Запада, има опция да окаже малко въздействие на бойното поле може би в края на лятото, в случай че обещаните 100 танка дойдат.

Но това е доста оптимистична позиция, като се има поради, че даже екипажите на танковете ще бъдат новобранци и 2000-километровата „ граница “ сред съветските сили и украинските е прекомерно огромна, с цел да могат тези танкове да окажат действително влияние.

Истината за историята с танковете е, че те ще бъдат употребявани единствено за защита. И това е даже в случай че дойдат, защото някои анализатори са доста скептични, че Байдън въобще ще изпрати 30-те M1 Abrams. Мнозина имат вяра, че това е единствено още една неистина на американския президент, който знае, че тази последна порция военна помощ евентуално е последната, която ще бъде изпратена.

Като се има поради това, генералите на Путин без подозрение ще се възползват от опцията да продължат с пролетна атака с нови танкове, които ще слязат от индустриалните линии. Ключов факт за танковете: Западът има дефицит и дълъг интервал на доставка. Русия не.

И в този момент, когато Китай и Иран натрупват военна техника, с цел да прибавят към арсенала на Путин, не е чудно за какво има известна суматоха както от страна на водачите на Съединени американски щати, по този начин и на Европейски Съюз. Макрон и Шолц чакат първата карта да падне на континента, което съвсем несъмнено ще бъде Обединеното кралство, когато актуалният министър-председател Риши Сунак ще би трябвало да понижи разноските за Украйна преди идната зима, в Обединеното кралство към ноември тази година година.

Горе-долу по същото време западните водачи ще се борят да обяснят на гласоподавателите по какъв начин бедните хора ще го отнесат още повече, защото проектът за танковете се провали с огромен поврат, когато Русия показва своите роботизирани мини танкове „ разбивач на танкове “, които към този момент идват в Донбас, подготвени за стрелковия мач.

Тъжна действителност е, че интернационалният оръжеен бизнес се нуждае от войни, с цел да форсира продажбите на нови артикули. Русия ще направи ликвидиране с нови поръчки за тези безпилотни унищожители на танкове, когато пожънат първите си победи в Украйна. Това ще бъде още един миг на „ к-чинг “ от звука на западните наказания, които пълнят джобовете на руснаците. Отново.

А за танковете Leopard II и Challenger? Кой ще ги купи след тази пиар злополука? Загубени са повече пари и работни места на Запад. " Глупав и по-глупав " има потребност от трети римейк.

Превод: СМ

Гласувайте с бюлетина № 14 за ЛЕВИЦАТА и съответно за 11 МИР Ловеч с лидер на листата Румен Вълов Петков - лекар по философия, основен редактор на `Поглед.Инфо`. Подскажете на вашите другари в Ловеч кого да поддържат!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР