Мартин Чой е доволен от доброто си представяне в мотоциклетните

...
Мартин Чой е доволен от доброто си представяне в мотоциклетните
Коментари Харесай

Мартин Чой е доволен от успешното състезание в Белгия

Мартин Чой е удовлетворен от положителното си показване в мотоциклетните " 24 часа на Спа-Франкоршан " от Световния ендюрънс шампионат.

Чой получи доста малко време в новия си тим в тренировките и квалификациите, само че бе изрично най-бързият водач в екипаж #101 с Ив Линдегер (Швейцария) и Давид Енрике (Франция). Българинът записа и най-бързата обиколка от тримата- 2:07.600 минути в неделя сутринта на пистата.

" Това беше следващото доста тежко и мъчно съревнование. Важното е, че го завършихме на добра позиция. Искам да поздравя целия ни тим за представянето и да им благодаря за професионализма. 427 обиколки направихме за цялото съревнование и минахме през много компликации, само че най-после се поздравихме с сполучливия край ", съобщи Чой.

" Уморен съм и това е изцяло обикновено, само че потеглям незабавно към България, тъй като във вторник би трябвало да съм на пистата в Серес за провеждането на " ЕКО мото учебно заведение " 2023. Едно събитие, което се прави от моя общоприет спонсор за 12-а година и нямам самообладание да се срещна с новия клас участници.

" Със сигурност ще им бъде много забавно и ще научат нови неща за безвредното каране на мотоциклет от мен и екипа. Искам най-после да благодаря най-сърдечно и на всички български почитатели, които ме поздравиха за приключилото съревнование в Белгия ".

Чой ще вземе присъединяване в идния тази събота и неделя републикански шампионат по мотоциклетизъм в Плевен (24 и 25 юни). Той ще даде подписи на всички искащи под специфичната шатра на ЕКО България.




Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР