Маркетинг мениджърът Атанас Мецов направи забележителна игра в Стани Богат“.

...
Маркетинг мениджърът Атанас Мецов направи забележителна игра в Стани Богат“.
Коментари Харесай

Участник - стратег от Стани богат грабна 10 000 лева и даде много съвети на хората

Маркетинг мениджърът Атанас Мецов направи забележителна игра в " Стани Богат “. Той употребява композиция от познания, логичност и вътрешен глас и стигна до въпрос за 20 000 лв.. По подигравка въпросът, който го препъна да вземе тази сума, беше обвързван със сферата, в която Атанас се усеща най-силен – литературата.

" Човек постоянно би трябвало да научава нови неща “, сподели той. " На мен ми се случи да го науча в ефира на Стани богат. Всеки ден виждам да узнавам нови неща, тъй като това е нещо, което ме дърпа напред. “

Атанас от самото начало си е повтарял, че би трябвало да е спокоен, само че това му е било най-трудно на първите пет въпроса.

" Тези въпроси всеки ги възприема със смях, по тази причина напрежението там за мен беше най-високо “, описа той. " После тактиката ми беше да препречвам една от междинните суми сред 3000 и 10 000 лв., която да съм сигурен, че мога да заключа. От там нататък да играя самоуверено – концепцията ми беше да стигна оптимално нагоре. “

На въпрос за 5000 лв. Атанас Мецов стреля съвсем на сляпо, само че улучи правилния отговор. В живота той се дефинира като човек, който поема опасности, тъй като всяко решение е риск – в никакъв случай не може да сме сигурни какъв ще е резултатът.

" Стив Джобс беше споделил преди доста години в една от своите речи, че човек в никакъв случай не може да свърже точките от живота си като гледа напред “, показа Атанас. " Трябва към този момент да измине пътя и тогава да види по какъв начин точките към този момент са се свързали. “

Интелигентният участник от " Стани богат “ счита, че в хазарта също се изисква тактика – би трябвало да знаеш къде да спреш. В неговия случай тази тактика му донесе 10 000 лв..

Той счита да влага част парите в личен бизнес, който е почнал неотдавна. С останалите ще пътува, с цел да обогатява знанията си.

Атанас насърчи хората да се запишат да вземат участие в предаването и да не се тормозят от това, че има неща, които не знаят.

" Само глупавият човек си мисли, че знае всичко “, сподели той.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР