Марк Пуиг, председател на семейната група за красота зад Жан

...
Марк Пуиг, председател на семейната група за красота зад Жан
Коментари Харесай

Марк Пуиг, шефът на красотата, който дава на семейството си богатство вместо власт

Марк Пуиг, ръководител на фамилната група за хубост зад Жан Пол Готие и Нина Ричи, е прекарал две десетилетия в жонглиране с двойната задача да се грижи за своите родственици ' корпоративно благосъстояние, до момента в който се пробват да понижат въздействието си в компанията.

Първоначалното обществено предложение на Puig в петък — което се чака да оцени своите парфюми, кремове за кожа и фешън марки на към 14 милиарда евро — бележи най-голямата стъпка въпреки всичко в това, което испанецът назова развой на фамилно „ самообезвластяване “.

Първичното обществено предложение на 110-годишната компания идва в миг, когато най-големите фамилни козметични групи в Европа се занимават с обмисляне на заместничество. В LVMH още две от децата на френския милиардер Бернар Арно се причислиха към борда този месец, до момента в който внук на Франсоа Пино, различен френски милиардер и патриарх на фамилията зад първокласната група Kering, се причисли към борда на Christie's, която е благосъстоятелност на холдинговата компания на фамилията....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР