Марк Алън елиминира Рони О'Съливан по пътя си към полуфиналите

...
Марк Алън елиминира Рони О'Съливан по пътя си към полуфиналите
Коментари Харесай

Голям спор между Рони О'Съливан и Марк Алън беляза Шампион на шампионите

Марк Алън отстрани Рони О'Съливан по пътя си към полуфиналите на " Шампион на първенците " с победа 6:3, която беше белязана от спор сред двамата по време на оказалия се финален девети фрейм. Ракетата явно беше нервиран, че противникът му не си сяда на стола, до момента в който той извършва удари и го упрекна, че го разсейва с придвижвания, когато е в линията на погледа му. Пистолета, естествено, се оправда, че не е правил нищо умишлено и че няма за какво да се стига до съществени разправии.

— Out Of Context Snooker (@OOCSnooker) " Според мен Рони си внушава някакви неща. Бавеше се ужасно доста по време на ударите, за някои осъществявания мислеше по 2 минути, преди да реши да ме върне на масата. Може би си търсеше опрощение за загубата. Пълна полуда е да ме упреква в разпръскване. Дори реферът ме поддържа. Нямаше метод да му отстъпя. Той е страховит състезател, само че от време на време се излага с изявленията си и дейностите си. Аз бях правият в тази ситуация ", разяснява Алън.

Interesting this, Mark has no reason to stand there and should just go back to his seat. I don’t think there was much in it and still think Ronnie overreacted. But it definitely wasn’t over nothing
— Out Of Context Snooker (@OOCSnooker) " Когато някой непрекъснато стои пред теб, до момента в който изпълняваш удари, и се движи, това си е разпръскване. Може би пресилвам, само че такива тактики употребяваме в снукър клубовете, когато сме дилетанти и се опитваме да влезем в главата на съперника. Когато правиш такива неща против мен, ще ти го кажа в лицето, няма да го подмина. А той продължи да го прави, тъй че взех решение да му кажа.

This was " the final straw ". Overreacted most certainly. But when behind things put you off.
— Mick (@MickCarni) Иначе заслужаваше да победи. Но неговото държание е повода да мисля толкоз доста преди някои удари, желаех да му подскажа, че би трябвало да си седне на стола. Още тогава мислех да му кажа, само че счетох, че ще схване намека. Той не го схвана и по тази причина му споделих. Той беше по-добрият състезател довечера и справедливо победи, само че от време на време би трябвало да казваш нещата в лицето ", съобщи Рони.

Алън поведе в резултата с брейк от 78 точки, а О'Съливан изравни с поредност от 79, след което дръпна посредством серия от 91. Пистолета изравни със сенчъри от 102, а Рони направи 3:2, с цел да последва много добър опит за оптимален брейк от страна на Алън. Той вкара 13 червени и 13 черни, само че сбърка по предпоследната алена за междинен джоб и спря на 104. Все отново, Пистолета завоюва оставащите фреймове, с цел да си обезпечи успеха.

" Ronnie just tries to bully people out there, I wasn't having any of it. "

Mark Allen on his bust up with Ronnie O'Sullivan
— ITV Sport (@ITVSport) Алън ще се изправи против Джъд Тръмп на полуфиналите в събота, а днешният конфликт от 21 часа е сред Нийл Робъртсън и Марк Селби.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР