Мариян Станков - Мон Дьо най-сетне откри щастието в личен

...
Мариян Станков - Мон Дьо най-сетне откри щастието в личен
Коментари Харесай

Мон Дьо най-сетне срещна любовта, живее на семейни начала с колега, иска и дете

Мариян Станков - Мон Дьо най-накрая откри щастието в персонален проект. Запознати издават, че водещият на Нова тв от 2 лета дели един покрив със собствен сътрудник на име Димитър. Партньорът му не е част от екипа на малкия екран, а е работил в Българска телеграфна агенция като публицист. Срещнали се около професионален ангажимент и бързо осъзнали, че доста си харесват.

Преди да се обвърже с настоящия си обичан, Мон Дьо бе изпаднал в много сложен интервал, за който самичък е споделял в обществената мрежа. Той нееднократно е разказвал, че по това време се е чувствал доста уединен и това му е тежало извънредно. „ Бях като в тъмна стая, в която не можех да видя даже личните си стъпки. Меланхолията е част от природата ми. Да, тя беше моя сателит. Имаше дни, в които потъвах като изхвърлен камък в морето. Имаше минути, в които се давех. Но изплувах... и се задържах над водата. ”, изповядвал се е известният водещ.

В медийните среди не е загадка, че Станков избира мъже за интимни сътрудници, макар че той не приказва намерено за половата си ориентировка. Това обаче не го стопира да мечтае за наследници. „ Наскоро изпитах неистово предпочитание за дете, даже се яви пред очите ми като сън. Плаках доста. Може и някой ден да имам лично дете, а за какво не и да осиновя?! ”, споделял е журналистът. Дали пък няма да сбъдне фантазията си с сегашния си другар? Много гей двойки по света отглеждат дружно деца, само че в България тази процедура към момента не е толкоз разпорстранена.

Говори се, че преди да се залюби с Димитър, Мон Дьо е имал друга дългогодишна връзка, за която не се знае доста. Известно е единствено, че с въпросният човек са се срещнали с Америка и е било обич от пръв взор. Раздялата им обаче била травматична за сензитивния Мариян и го оставила в мрачен интервал, от който мъчно се съвзел.

За благополучие, водещият към този момент е добре и се носи на крилете на любовта. Красивите трепети в сърцето му го подтикнали да усъвършенства и външния си тип. Той се е зарекъл през новата година най-накрая да отслабна – освен от суетност, а и поради здавето си. На млади години той тежал единствено 75 кг, но в този момент е много по-закръглен. „ Когато започнах да пълнея, даже се намирах за сладостен. Вече разбрах, че непотребните тлъстини пречат на здравето ми. Не мога да кажа изрично, че до 2 месеца ще заприличам на топола, само че желая да отслабна не поради егото, а поради положителното разположение на духа и за здраве ”, разсъждава Мон Дьо.

Другото, което той направи за себе си, е да си присади коса. Резултатите се чакат след към 6 месеца. 43-годишният водещ откровено се надява да се снабди с по-хубава прическа. Дотогава обаче ще носи шапки, тъй като не може да се гледа и не се харесва с гола глава.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР