Мария Шарапова отпадна още в третия кръг на турнира в

...
Мария Шарапова отпадна още в третия кръг на турнира в
Коментари Харесай

Шарапова отпадна в третия кръг на турнира в Пекин

Мария Шарапова отпадна още в третия кръг на шампионата в Пекин след проваляне 2:6, 2:6 от международната №2 Симона Халеп. Румънката беше безгрешна и завоюва единствено за час и 14 минути. Тя осъществя пет от общо деветте си благоприятни условия за пробив, до момента в който Шарапова проби единствено един път подаването на румънката.

До този миг Шарапова имаше седем победи от седем мача против Халеп, само че в този момент позволи първо проваляне. Рускинята показва отмалялост след двата трисетови мача, които трябваше да изиграе досега – с Анастасия Севастова и Екатерина Макарова.

.@Simona_Halep is first into @ChinaOpen Quarterfinals!

No.2 seed gains first win over Sharapova 6-2, 6-2! pic.twitter.com/ilbPEobcuG
— WTA (@WTA) October 4, 2017

Румънката не позволи нито една двойна неточност, а за сметка на това Шарапова записа пет. Рускинята завоюва единствено 50% от точките на първото си подаване, а това се оказа решаващо за провалянето. Халеп е първата участничка на четвъртфиналите, като нейна противничка там ще бъде победителката от мача сред Дария Касаткина и Агниешка Радванска.

След завръщането си на корта след наказване Шарапова по този начин и не може да откри неизменност. Тя има девет победи и четири загуби през 2017 г.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР