Мария отнесе поредния шамар имай вече много й се събра.

...
Мария отнесе поредния шамар имай вече много й се събра.
Коментари Харесай

Мария в шок след поредния шамар: Ще си отвори ли най-после очите за истината?!

Мария отнесе следващия пестник имай към този момент доста й се събра. Чалгарката обаче продължава да си затваря очите пред истината, разясняват близки до обкръжението й хора. А и, по думите им, тя някак си била привикнала, изключително около ударите от мъжа си Миро Дзвера.

Този път шамарът обаче не е от него. Засега Мирослав Соколов или се е кротнал, или Мара Отварачката си трае, само че двамата показват привидна естетика. Шокът за певачката идва от обстоятелството, че тя се оказа най-нежеланата личност това лято. С две думи - участия няма!

Мария не е мечтана на никое място и от никого, а инспекция сподели, че за целия летен сезон има единствено две участия - едно в Пазарджик и едно във Варна през юли. Толкова. А знаем, че чалга дивите добре захлебват по морето през лятото, тъй като клубовете си желаят чалгията.

" Мария нито има шлагери, нито прави шоу като Галена да вземем за пример, нито пее онлайн като Камелия. Скучна е и единствено театралничи на сцената, а клиентите тъпеят. На всичко от горната страна драпа за 6 бона на присъединяване, против които не предлага нищо. На никого не е забавна от дълго време, а за тези пари могат да се извикат по-новите и вървежни млади певици ", изясняват от ресторантьорския отрасъл.

Марчето напираше да се върне на сцената, само че фактът, че тя не я желае, я вбеси тотално. Е, да му е мислила преди, когато съобщи, че е богата брачна половинка и стопира да работи.

Тагове: Мария Мара Отварачката Миро Дзвера Мирослав Соколов Галена Камелия чалга морето
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР