Мария, която преди две години изненадващо сложи край на кариерата

...
Мария, която преди две години изненадващо сложи край на кариерата
Коментари Харесай

Мара Отварачката изяде парите на новия си и хукна по участия

Мария, която преди две години изненадващо постави завършек на кариерата си, реши да одобри още веднъж покана за присъединяване.

Това шашна освен феновете й, само че и сътрудници и другари. Странно е решението на Мария да избере клуб във Велинград, който да я одобри за първото й присъединяване след извънредно дългата пауза. Самата певица се похвали със събитието в обществените мрежи, като прикани почитателите си да дойдат да се забавляват дружно. Коментарите изпод незабавно заваляха, като огромна част от тях бяха от удовлетворени меломани, които нямат самообладание да чуят любимката си. Не липсват обаче и такива, които я осъждат и са безапелационни, че новият мъж в живота й очевидно няма толкоз финанси, колкото показва, и на нея й се постанова още веднъж да заработва.

Самата Мария не обръща внимание на хейта по собствен адрес, който през последната година беше много сериозен. Певицата отнесе доста нападки поради афиширането на следващата си сериозна връзка, този път с предприемача Мирослав. Едно е несъмнено - изпълнителката на безконечния чалга шлагер " Спомен " милее за сцената и любовта на почитателите. Мария постоянно гледа записи от свои участия и споделя видеа в мрежата от най-емблематичните си осъществявания, писа България Днес. Дали ще се завърне публично и ще стартира още веднъж да прави песни? Предстои да разберем.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР