Мария Илиева се появи при Гала в На кафе. Тя

...
Мария Илиева се появи при Гала в На кафе. Тя
Коментари Харесай

Мария Илиева цъфна при Гала с бездънно деколте, проговори за бебето си и младия татко Георги

Мария Илиева се появи при Гала в " На кафе ". Тя бе заложила на вталяващото черно, само че и на огромно деколте. Цепката на гърдите й не спря да се подава и палаво да намига на мъжката публика.

Певицата бе на посетители, с цел да опише повече по какъв начин се оправя в грижите за дребния Александър, който на 25 април ще направи 3 месеца. От екипа на предаването й подариха музикална кутийка, на която тя може да сложи фотоси на бебето. " Това е ужасно, доста е красиво! Благодаря ви! ", съобщи Илиева.
" Александър пораства щастливо обгрижен. Има време, не желая още да бъде показван. Това е персонално решение. На 40-ия му ден бяхме в " Света Неделя ". Беше вълнуващо ", разкри тя.

" Месец и половина след раждането започнах с участията. Така го усетих. Много мъчно открих гледачки. Две са и са акушерки. Бебетата са доста нежни и имат потребност от доста особено внимание. Имам шанс, че тези дами са до мен ", сподели още тя и добави, че към този момент няма кърма и не може да кърми детето.

" С таткото се запознахме инцидентно в една обща компания. Той се занимава със строителство. Решението да имаме бебе беше взето взаимно. Сигурно по тази причина и се случи незабавно. Това беше в действителност едно божие знамение ", сподели тя, само че не разкри къде е той в този момент и оказва помощ ли й изобщо в грижите за детето им.

" Имам уплашен живот, не съм и на 20 години. Исках да вардя оптимално дълго бременността си в загадка. Радвам се, че бях в добра форма, с цел да не си проличава ", сподели тя.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР