Мария Илиева роди дъщеря си София пред 4 месеца, но

...
Мария Илиева роди дъщеря си София пред 4 месеца, но
Коментари Харесай

Мария Илиева не може да отслабне след раждането

Мария Илиева роди щерка си София пред 4 месеца, само че към момента не може да влезе във форма. По по време на  гостуването й в „ Шоуто на Николаос Цитиридис ” истината лъсна. Коремът на певицата още не се е прибрал и тя наподобява като бременна в пети-шести месец.

Изпълнителката постоянно е била суетна, само че очевидно в този момент й е мъчно да отслабне. Тя скоро ще навърши 44, а е известно, че на тази възраст влизането във форма не е по този начин елементарно – изключително за неотдавна родила жена. През годините Мария спазваше какви ли не диети и ту отслабваше доста, ту си връщаше килограмите. Според осведомени тя се опитвала да съблюдава режим и след появяването на бебето София, само че безрезултатно.

Макар че не е с манекенски ограничения, Илиева е по-щастлива от всеки път в персонален проект . Тя към този момент намерено приказва за връзката си с бащата на щерка й – предприемачът Александър Междуречки. Казва, че той е любовта на живота й, че не е очаквала да изпита такива усеща в по-зряла възраст. „ Той е най-прекрасният мъж! Дори не съм мечтала за подобен... С времето този идеализъм се убива. Любовта ми с него обаче ми върне чувството, че безусловността е допустима, че най-хубавото не трябва да остава единствено фантазия. Трябва да вярваш. Когато си живял почтено, в някакъв миг ти се случва! ”, удовлетворена е звездата. Тя споделя още, че с мъжа й се срещнали около общи познати и от този момент са неразделни: " Съдбата ни срещна доста инцидентно на едно събиране с другари. Първо ме впечатли с осанката си, незабавно по-късно с извънредно красивия си, богат и въодушевяващ разум ".

Мария не може и не желае да скрие щастието си. Откакто стана майка и на щерка в края на юни, певицата очевидно е на седмото небе. Освен че се грижи за двете си деца – 3-годишния Александър и 4-месечната София, тя не е загърбила и кариерата си. Изпълнителката още веднъж потегли по участия, съчетавайки сполучливо родителството и най-голямата си пристрастеност – музиката.

„ Майчинството е вълшебно преживяване - ежесекундно чувство за безусловна обич, от време на време цялостно с тествания, страхове и безсилие, само че безспорно най-уютното място, което животът ми сподели. Да бъда майка е най-хубавият подарък! Открих невероятна мощ в себе си и нови неподозирани качества. Гледам усмихнатите личица на Александър и София, и душата ми прелива от благополучие и признателност! Изгарям от любознание да схвана какви хора ще станат, ще бъда ли горда с метода, по който съм се справила... Дотук следя със удовлетворение какъв прелестен батко е Александър и какъв брой интензивно взе участие в грижите за София! Разтапящо e! Мисля, че в ранното детско развиване е кодирана сполучливата личностна реализация и се пробвам да дам на тези двама сладури най-хубавото от себе си ”, разсъждава Мария. И добавя, че се възхищава на всички всеотдайни родители, които окриляват фантазиите на децата си. Тя е безапелационна, че точно те са огромните герои на нашето съвремие, писа Уикенд.

Наследниците на певицата са от разнообразни мъже. С таткото на 3-годишния Сашко тя се раздели малко след раждането. Макар че с днешна дата подържат естествена връзка в името сина си, те дълго време бяха в обтегнати връзки. Точно когато бе най-разочарованата от мощния пол и бе твърдо решена да бъде самотна майка, Мария срещна сегашния си сътрудник, който е със 7 години по-млад от нея. Междуречки движи 4 компании и се показва като предприемач, само че в действителност е и правоприемник на милионерска фамилия. Благоверният на певицата е наследник на починалия Петър Междуречки - някогашен кмет на София и посланик. Изглежда, че тя е подбирала по-прецизно таткото на второто си дете, защото господинът никак не е инцидентен човек.

Междувременно изпълнителката показа, че се завръща на сцената. Тя постоянно е твърдяла, че музиката е извънредно значима за нея и не може да си показа живота си по различен метод. Илиева едвам изчака да се възвърне физически след раждането и незабавно хукна по участия. Причината сигурно не е липса на финансови средстава, защото актуалният й мъж е много състоятелен.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР