Всички знаем как в началото на една връзка емоциите са

...
Всички знаем как в началото на една връзка емоциите са
Коментари Харесай

Тайната на честия секс в една връзка е разкрита

Всички знаем по какъв начин при започване на една връзка страстите са на макс, а сексът се случва много постоянно. Но с течение на времето като че ли интимните връзки избледняват и се случват по-рядко.
Но има ли какво да създадем,за да възродим секса с колегата си без значение от какъв брой време сме дружно? Какво може да създадем, с цел да си подсигуряваме преживявания сред чаршафите както при започване на връзката ни?
Е, по тематиката приказва клиничният психолог Артем Тараянц. Той е безапелационен, че има една лесна загадка, с помощта на която половият ни живот ще се прероди.
„ Да, има по какъв начин да си подсигуряваме по-чести интимни преживявания “, споделя той и добавя:
„ Мнозина постъпват по най-грешния метод, а даже не го осъзнават “.
„ Няма да можете да постигнете увеличение на честотата на секса посредством изнудване и манипулиране на колегата “, споделя Тараянц.
Според него честотата на секса ще бъде възпрепятствана от полово изнудване и операция, желанието да се накаже или даде урок на сътрудник със секс или неналичието на подобен.
„ Конфликтите не прибавят искра към половите връзки в реалност. Хармония, шерване и съгласие – това е тайната на честия секс и сполучливите връзки “, безапелационен е психологът.
Според него в една връзка би трябвало да има почитание сред двамата сътрудници. 
„ В същото време при секса няма такова разбиране като постоянно или не постоянно. Това не е ястие да кажем какъв брой постоянно го вършим! “, акцентира Тараянс.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР