Мария Илиева чака предложение за брак от бащата на дъщеричката

...
Мария Илиева чака предложение за брак от бащата на дъщеричката
Коментари Харесай

Мария Илиева пред бащата на дъщеря си: Да, искам да се омъжа!

Мария Илиева чака предложение за брак от бащата на дъщеричката си – Александър Междуречки. Това разкри самата певица преди дни. Двойката е дружно към този момент близо две години, а звездата е забременяла скоро след първата среща със своя фаворит. Тя е откровена, че сега е влюбена и извънредно щастлива. Но, въпреки че за нея бракът не е цел номер едно, би била още по-щастлива, в случай че носеше венчална халка.

„ Не че не желая да се омъжа, в противен случай, обаче това в моите сантиментални показа е работа на мъжа. ” По този метод Мария Илиева отговори на въпрос за отношението си към брака и желанията си да мине под венчило. Въпросът й беше заложен при посещение в предаването „ Преди обед ” на Би Ти Ви и бе предизвикан от обява в „ Уикенд ”. В нея се обръща внимание на халката, която звездата носеше на безименния пръст на дясната си ръка по време на присъединяване в шоуто „ Като две капки вода ” на конкурентната Нова тв. Певицата отговори на въпроса, който вестникът ни зададе: „ Защо Мария Илиева носи халка? ”. Оказва се, че това не е венчален пръстен, а нормално украшение, което е допълвало тоалета й. Но Мария няма нищо срещу да го смени с същинска брачна халка. „ Аз се усещам в действителност подготвена да го обичам този човек вечно и мисля, че няма нещо, което да ни се случи дружно, и то да не е по верния метод в вярното време, без значение от формата. Аз съм почитател на това да има фамилни обичаи – в границите на фамилията да се случва тази сигурност, домакински уют, комфорт – всичките тези неща. Не съм анти-брак, само че не ми е безусловно, не непременно ”, изясни звездата.

Водещата Деси Стоянова видя в тези думи намек към нейната половинка „ да се замисли ”. Оказа се, че Междуречки, който е наследник на някогашния столичен кмет Петър Междуречки, въпреки и да не присъстваше в кадър, е бил в студиото по време на изявлението. Той бил дошъл дружно с Мария и сина й от предходна връзка, който също се споделя Александър. Така и не стана ясно по какъв начин се е почувствал след диалога за възможния си годеж с изпълнителката на „ Лунен сън ”, само че нищо чудно фактически да се е замислил за публично предложение за брак, което несъмнено така и така изявление е значима тематика за двойката.

Дъщерята на Мария и Александър – София, ще стане на годинка на 24 юни. Това е първото дете на Междуречки, който обаче се грижи и за сина на звездата като за собствен личен правоприемник. Помежду си двамата се назовават Джуниър и Старши. Звездата пък разкри, че избраникът й, въпреки изрично да отхвърля да се демонстрира в медиите, е неразделно до нея във всичките й планове. Той ходел на всеки неин концерт. По думите на Мария, наличието му я въодушевява и я кара да се усеща по-уверена в качествата си на сцената. Това лято тя възнамерява турне и чака мъжът до нея да я съпровожда за изявите й в страната. Малкият Алек също щял да е с майка си, а за София още не е ясно. Когато родителите са заети, за нея се грижели двете й баби, а имало и детегледачка, която също пособия.

По всичко наподобява, че Мария, Александър Старши и двете деца са щастливо семейство даже и без формален брак. Но венчалната халка би направила нещата съвършени.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР