Мария Игнатова влиза като член на журито на Като две

...
Мария Игнатова влиза като член на журито на Като две
Коментари Харесай

Мария Игнатова влиза в Капките

Мария Игнатова влиза като член на журито на " Като две капки вода ". Но феновете се питат за какво тъкмо тя, откакто тя нито може да пее, нито да имитира. Мария има три несполучливи опита за песни. В музикално отношение те са същински шок и Игнатова няма никакво право да седне на мястото на Васил Найденов, който през вчерашния ден журира в предаването.

Актьорските й опити също не са за пред света и тя е надалеч от майсторството на Юлиян Вергов, който е част от оценяващите в Капките.

Явно продуцентите я взимат в шоуто единствено поради връзката й с Димитър Рачков, като упованията са двамата да си простят пред цяла България. По-рейтинговият вид ще бъде да се хапят по време на целия лайф, само че какво ще избере в края на краищата Маги Халваджиян следва да разберем след седмица. Със сигурност няма да стане ясно за какво двамата се разделиха, откакто години живяха под един покрив, написа Hotnews.bg.

Днес Мария е брачна половинка на Ивайло Нойзи Цветков, а Рачков на всички места повтаря какъв брой е благополучен с новата си другарка Анита. Двамата в никакъв случай не са говорили обществено за разлъката си, която Рачков разгласи с прессъобщение до медиите. Вчера при аннсирането на присъединяване на Мария Рачков единствено процеди: " Аз задрямвам ", с цел да държи в напрежение феновете до идващия понеделник.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР