Мария Габриел е водачът на евролистата на ГЕРБ и СДС.

...
Мария Габриел е водачът на евролистата на ГЕРБ и СДС.
Коментари Харесай

​Мария Габриел е водач на евролистата на ГЕРБ и СДС

Мария Габриел е лидерът на евролистата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили. На конгрес в зала 6 на НДК беше показана листата за идните европейски избори. На вота ръководещите ще се явят дружно със Съюз на демократичните сили. От ГЕРБ залагат на минимум 7 евродепутати в бъдещия Европарламент.

 © БГНЕСЕто цялостния лист на претендентите за евродепутати на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили: Мария Габриел Андрей Ковачев Андрей Новаков Ева Майдел Асим Адемов Александър Йорданов - Съюз на демократичните сили Лиляна Павлова Емил Радев Ивелина Василева Марин Захариев Иво Ралчовски Младен Шишков Николай Диков Камен Костов Йоанна Йончева Фильова Жечо Станков Илия Лазаров - Съюз на демократичните сили  © БГНЕС Мария Габриел, еврокомисар и лидер на листата на ГЕРБ: Благодаря ви, господин министър председател, за доверието да бъда лидер на мощната листа на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили. Доверие, само че и отговорност да използван опита си. Днес повече от всеки път дейностите, концепциите на всеки от нас, би трябвало да бъдат въплъщение на полезностите и политиките, които ЕНП пази. Днес дружно демонстрираме, че зад думата обединяване не се крият користни мисли. Европа се намира в сложен миг. Заедно с разсъдък с мъдрост, с упоритост да се противопоставим на дестабилизиращите упоритости. Мнозина се питат европейска ли ще бъде тази акция. Каква ще бъде тя, зависи от всеки един от тях. Да създадем по този начин по какъв начин да създадем Европа да е по-близо до хората. Европейски Съюз е хрумвания, разговор и съответни решения. Имаме потребност да създадем чувството за Европа по-силно. Какви въпроси ще задаваме по време на тази акция. Вярвам, че европейската концепция е жива. Никога в историята разделянето и борбата не са водили до нещо положително. Предложи на другите водачи на листи да дефинират брой тематики, по които всички ще пазят ползите на България.  От ГЕРБ оповестиха листата за идния евровот (ОБНОВЯВА СЕ) От ГЕРБ оповестиха листата за идния евровот (ОБНОВЯВА СЕ)
На конгрес от ГЕРБ показват листата за идните европейски избори. На вота ръководещите ще се явят дружно със Съюз на демократичните сили. От ГЕРБ залагат на минимум 7...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР