Марица (Пловдив) ще гостува отново в София в среща от

...
Марица (Пловдив) ще гостува отново в София в среща от
Коментари Харесай

Марица отново гостува в София днес

Марица (Пловдив) ще гостува още веднъж в София в среща от Националната волейболна лига против Славия (София). Двубоят ще се организира през днешния ден, 1 февруари, от 16:00 б.в. в зала Панайот Пондалов в София.

В понеделник девойките на Иван Петков стартираха втория полусезон в НВЛ с безапелационен триумф като посетител на Левски (София) с 3:0 (25:21, 25:20, 25:17) в зала " Люлин ". Шампионките на България са лидерки в класирането с цялостен актив от 24 точки, 24 извоювани гейма и нито един изгубен гейм.

Славия беше напусната от по-опитните си състезателки и ще доиграе сезона главно с девойки. Най-голямата звезда на белите дългогодишната националка Страшимира Симеонова мина в турския Халкбанк (Анкара), досегашните националки Диана Ненова и Мария Филипова ще доиграят сезона в родния си ЦСКА, а Ирена Мишонова ще продължи кариерата си в Словения. Единствената опитна състезателка, която остава в тима е капитанката Ася Динова.

За " белите " предстоят и два следващи дуела в границите на 24 часа. След семейството на маричанки през днешния ден Славия ще одобри и Перун (Варна) на следващия ден в изтеглен мач от последния кръг на постоянния сезон в НВЛ. Срещата още веднъж ще се организира в 16,00 часа.

Първият формален дуел сред двата отбора се организира на 11 ноември в зала " Колодрума " и беше първото домакинство на Марица през сегашния сезон. " жълто-сините " завоюваха с 3:0 (25:9, 25:18, 25:17) .
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР