Марица идва и утре с убийствен брой! Интересните материали се

...
Марица идва и утре с убийствен брой! Интересните материали се
Коментари Харесай

Четете Марица: Всеки втори в Пловдив е срещнал коронавирус...

" Марица " идва и на следващия ден с смъртоносен брой! Интересните материали се редуват като немски офанзиви към вратата на Португалия. Повдигаме завесата единствено с някои акцентите:

Художник си прибра картините с полиция

Скандал с присъединяване на полиция и следовател се развихри преди дни в пловдивска изложба. Художникът Христо Бозуков, който откри на 27 май независима галерия „ Je T’aime, бе Майна! “ в артпространството „ Via Artis “ на ул. „ Славянска “, взема решение да я приключи прибързано.

Причината - галеристите не се отнасяли с задоволителна съвестност към творчеството му, излагали картини на различен художник паралелно с неговите работи и организирали частни празненства в галерията, до момента в който трае събитието.

Всеки втори в Пловдив е срещнал ковид

Почти всеки втори пловдивчанин, или по тъкмо 44% от жителите под тепетата, към този момент са имали среща с ковид. Това сочат данните от предоставено на Здравното министерство национално изследване, направено от една от огромните частни лаборатории " Цибалаб ". Става въпрос за инцидентна извадка на 2600 проби за антитела от 38 обитаеми места в страната.

Индийският вариант може да болести още веднъж преболедувалите

– изявление с инфекциониста проф. Марияна Стойчева-Въртигова

Пием напудрено прясно мляко

Голяма част от прясното мляко за пиянство, което се предлага в комерсиалната мрежа, няма чистотата и качествата на издоеното, защото е смесено с така наречен млечна пудра, позната като изсъхнало мляко. Това бе установено при тест, осъществен неотдавна от Асоциация " Активни консуматори ".

Нелегални химикали и фуражни добавки убиват пчелите

– изявление със светилото Илиян Гечев, д.в.м.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР