Марихуана за над 70 000 лева е била открита при

...
Марихуана за над 70 000 лева е била открита при
Коментари Харесай

Марихуана за над 70 000 лв. спряха на „Капитан Андреево“

Марихуана за над 70 000 лв. е била открита при инспекция на лек автомобил на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Капитан Андреево “, оповестяват от Агенция „ Митници “.

На 13 октомври, на трасе „ Изход “ на граничния пункт, пристигнала колата, карана от 42-годишна българка, която пътувала сама за Турция. По искане на граничните служители на реда автомобилът е бил отклонен за щателна митническа инспекция.

На разнообразни места в купето са открити 5 полиетиленови пакета и две опаковки от чипс, всички съдържащи марихуана. Наркотичното вещество е с общо бруто тегло 4.422 кг, на стойност 70 752 лв..

По случая е повдигнато обвиняване и на 57-годишен, който съгласно прокуратурата е подбудил и спомогнал дамата да извърши закононарушението.

Окръжна прокуратура-Хасково внесе искане в съда на двамата да бъде наложена най-тежката мярка за неотклонение. От обвиняването смятат, че от събраните досега по досъдебното произвеждане доказателства може да се направи обосновано съмнение, че обвинените са направили закононарушението, както и, че има действителна заплаха да се укрият или да извършат друго закононарушение. Окръжен съд-Хасково ще заседава през днешния ден по настояването на прокуратурата.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР