ГЕРБ-СДС започват събирането на подписи за извънредно заседание на Столичния

...
ГЕРБ-СДС започват събирането на подписи за извънредно заседание на Столичния
Коментари Харесай

И ГЕРБ-СДС в СОС искат оставката на зам.-кмета по транспорта заради ремонта около НДК

ГЕРБ-СДС стартират събирането на подписи за изключително съвещание на Столичния общински съвет за датата 23 май. Това съобщи в петък сутринта общинският консултант от групата Антон Хекимян. Той акцентира, че ГЕРБ-СДС упорстват за оставката на заместник-кмета по превоз Илиян Павлов, а мотивът е ремонтът към НДК и решението на Административен съд в София, който постанови „ да бъдат абсолютно прекъснати дейностите, осъществявани от длъжностни лица от Столична община, разпоредени от заместник-кмета по превоз Илиян Павлов, по отношение на въвеждане на нова непрекъсната организация на придвижването в София по бул. „ Витоша ”, бул. „ Патриарх Евтимий ” и ул. „ Проф. Фритьоф Нансен ”.

Хекимян добави, че желаят на изключителното съвещание да бъде изслушан кметът Васил Терзиев, екипът му, както и районните кметове и Илиян Павлов. Оставката на Павлов към този момент желаеха и общинските съветници от Българска социалистическа партия. Според тях, виновните фактори в СОнеглижират мнението на хората по отношение на организацията на придвижването към НДКи не се пробват да търсят уравновесено решение, което да удовлетворява хората.

Според общинския консултант от БСПИван Такови ръководител на комисията по превоз, съветниците са били подведени, планът е осъществен на мощ и е довел до редица проблеми. От Българска социалистическа партия ще продължат да упорстват за остарялата организация, до момента в който се откри решение, съответно за всички страни.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР