Мариела Нордел извади скандални тайни от кухнята на Биг Брадър.

...
Мариела Нордел извади скандални тайни от кухнята на Биг Брадър.
Коментари Харесай

Мариела Нордел извади скандални тайни от Къщата на Биг Брадър!


Мариела Нордел извади скандални секрети от кухнята на " Биг Брадър ". Победителката от " Мастър Шеф " удостовери плъзналите клюки, че в продължение на четири седмици къщата е била поле на неконтролируеми алкохолни запои,пише Pik.bg.

" Условията за живот бяха тежки, само че като се прибави и " отбраното общество " и перманентните разгулен " изцепки ", налудничавостта и експанзията в държанието на огромна част от съквартирантите, можете да си визиите средата, в която трябваше да оцелея три седмици ", разяснява Нордел в изявление пред столичен седмичник. 

Мариела още не може да повярва, че в Къщата е била подложена на същинско изтезание с електричество. Тя бe cлoжeнa нa eлeĸтpичecĸи cтoл и ocтaнaлитe рeшaвaxa ĸoгa дa й пycĸaт тoĸ, откакто им бяха пуснати на запис разнообразни обстановки, в които Нордел пред едни приказва едно за останалите, а пред тях - радикално разнообразни неща. 



" Когато ми ги сложиха, си помислих, че е на смешка или в най-лошия случай ще е нещо като електро импулсите, които са като тези на апаратите за подготовка на мускулите. При първата доза даже извиках от болежка. Няколко дни по-късно имах проблеми с мускулите на десните ми ръка и крайник - където ми бяха сложени електродите. Но не претърпените болки, премеждия и компликации ме оскърбиха, а това, че гнусни лъжи се толерираха и лансираха - бях изкарана мърлата на републиката, даже се пробваха да ударят по професионалната ми подготвеност. Много беше оплюван и външният ми тип - упрекнаха ме в " неподдържаност " и че съм била дебела ", продължава Нордел. 

 

Резкият скок в килограмите й е поради проблеми с житовидната жлеза, интервенция на два тумора и мощен стрес. 

 

Мариела разяснява накатко и някои от досегашните си съквартиранти.

 

" Людмила ми приличаше на динозавър . Още първата седмица тя стартира да ругатни Бог, да превъзнася какъв брой добре било, че е имало " ГУЛаг " и " Белене ". С горделивост се хвалеше, че щерка й Албена е приела исляма. 

В началото  аз също не харесвах Луна,  но откакто я опознах разбрах, че тя няма метод да не бъде ненавиждана от стадото, тъй като беше друга, мощна, актьор по душа и държание. Знаеше си цената. Луна сподели темперамент, храброст и неуважение на " колектива ", което провокира гневна завист и експанзия против нея. 



Светлана си беше повярвала, че форматът е нейн,  Къщата също. Сипеше измислици по мой адрес. Първата седмица бях единствената, която ставаше рано да чисти и оправя след пиянските им запои, тъй като ненавиждам да пребивавам в скотщина. Психиката й е прекомерно слаба.

Константин е безспорен нарцис , нетърпелив и отмъстителен, злопаметен, нула благородник. Не мога да си обясня за какво е толкоз известен измежду дамите. За мен е тъпо да виждам застаряващ чичка с към този момент настъпващо шкембе, който се пробва да спре хода на времето с боадисана коса. Възприема се като международен майтапчия и хубавец. Бях очевидец какви количества корав алкохол изпиваше! "./ Pik/bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
https://www.vesti.bg/temi-v-razvitie/tema-big-brother-2017/koj-izgoniha-zritelite-na-big-brother-most-wanted-sedmica-predi-kraia-6076889
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР