Стопкадри бТВПо всичко личи, че Алек още не е се

...
Стопкадри бТВПо всичко личи, че Алек още не е се
Коментари Харесай

Ергенът Алекс срази Светослав Иванов по БТВ: Задаваш ми сух въпрос и ще ти дам сух отговор

Стопкадри бТВ

По всичко проличава, че Алек още не е се отърсил от страстите след трагичния завършек на „ Ергенът “.



Докато обсъждаше държанието си в сантименталното риалити обаче, той дефинира въпроса на водещия Светослав Иванов дали има идеална жена, като изсъхнал, който изисква доста изсъхнал отговор.

Ние не сме кутии и не слагаме птичета, само че отговаряме на дадени условия. Ние сме хора и се усещаме или не се усещаме, най-малко аз по този начин действам.  Според мен няма образец за дами, сподели в „ 120 минути “ Алекс. 



Моето уравнение в кавички постоянно е било да видя индивида в очите и да го опитам, да го усетя какво желае, какъв е, за какво приказва по избран метод, какво му държанието, и по какъв начин дава отговор на дадени въпроси и по какъв начин се държи в избрани обстановки, добави той.

И когато подобен ми е правилото на деяние и съм подложен в среда, в която някои неща могат да не са непосредствено показани и изказани, радарът почва да бяга и нямам скица за харесване. Всичко е до индивида и постоянно ще бъде по този начин, съобщи още по бТВ Алек.



Няма идеална възраст за семейство. Когато пристигна твоя човек, той ще ти подхожда. Няма миг, той не пита, той се случва, прям е Алек.

И призна какъв ще бъде в живота и след „ Ергенът “: Ще върша това, която аз реша, без да се събразявам с мнението на никого и ще съм себе си в 100 % от времето.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР