Мариана Попова се възмути от мръсотията и шума в морския

...
Мариана Попова се възмути от мръсотията и шума в морския
Коментари Харесай

Мариана Попова бесна на нашето море, Коцет и Аналия-доволни

Мариана Попова се възмути от мръсотията и шума в морския ни курорт Лозенец. Ето какво показа в профила си във Facebook певицата: „ Лозенец 2019. Дойдох да видя Мария Магдалена, която прекарва лятото тук с другари! Кафето на плажа е 3.20 лв., само че друго ме тревожи доста повече! Много е мръсно, доста е шумно, от всичко по доста. Мариана Попова се възмути от мръсотията и шума в морския ни курорт Лозенец.



Ето какво показа в профила си във Facebook певицата: „ Лозенец 2019. Дойдох да видя Мария Магдалена, която прекарва лятото тук с другари! Кафето на плажа е 3.20 лв., само че друго ме тревожи доста повече! Много е мръсно, доста е шумно, от всичко по доста. Изпълнителката показа още, че мечтае родното Черноморие да се промени: „ Хубаво лято на всички! Мечтая за смяна! Спомням си моята баба в Ямбол, която всяка заран метеше пред къщата и ми споделяше: "Когато всички го вършим, е чисто и градът ни е чист и животът ни е по-приятен ". Ако единствено за момент се променим, ще бъде хубаво! “



Междувременно от ден на ден реализатори поддържат самодейността „ родното море не е демоде “, която цели да върне интереса на българите към нашите курорти. Трябва да подчертаем обаче, че всички те имат доста участия през лятото точно по кръчми и нощни заведения по Черноморието и зависят от зрителския интерес и към себе си, и към плажовете.ред най-изявените последователки на акцията, стартирана от режисьора Ники Илиев, която кара лятото в хотел на Слънчака.



Не остават по-назад Коцето и Алисия. "Любимото ми море... обичам нашето българско черноморие... ", написа в инстаграм профила си певицата Анелия със фотография в морето. Актрисата Дария Симеонова, която стана майка преди съвсем година, разгласява фотография на фона на залязващото слънце. Нейните колежки Койна Русева и Искра Донова, играли дружно в българския сериал "Скъпи наследници ", също се включиха в самодейността със фотография от Царево.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР