Мариана Попова и Веселин Плачков се срещат за първи път

...
Мариана Попова и Веселин Плачков се срещат за първи път
Коментари Харесай

Вижте защо Мариана Попова и Плачков крият щерките си вкъщи

Мариана Попова и Веселин Плачков се срещат за първи път в Кърджали. Казват, че не е обич от пръв взор, само че запознанството им се случва в миг, в който като че ли и двамата имат потребност тъкмо един от различен.

" Начинът, по който ние говорехме и общувахме един с различен – това беше разковничето. Човекът, на който да се опреш, рамото, на което да се облегнеш, да си кажеш какво ти тежи. Той беше отсреща в този миг, както и аз за него ", споделя Мариана пред bTV.

" Аз тогава бях останал доста самичък. Срещнах Марианка и бях споделил, че не искам дом, семейство, не са за мен тези неща, а се оказа, че доста съм го желал, само че не се е случило с индивида, с който е трябвало да бъде, и в този момент си ми е хубаво ", споделя Веселин.

" На него му беше мъчно да се съобщи на възприятието обич, на влюбването. За него тези неща бяха непознати и дълъг интервал аз бях отговорна за това, че той ме обича ", добавя Мариана.

Няколко месеца след първата им среща те заживяват дружно. За собствен дом в началото избират място, надалеч от динамичността на огромния град.

" Опитахме да живеем край Казанлък, само че си даваме сметка, че е доста мъчно да живееш на село, тъй като там няма добра инфраструктура, няма лечебни заведения, не е уредено. По време на бременността направих доста тежка бъбречна рецесия и тогава осъзнахме, че ни трябват два часа, с цел да стигнем до София ", споделя Мариана.

Мариана и Веселин споделят, че са основали резистентен и комфортен дом, в който да предпазят дъщерите си от подправените вести по техен адрес в интернет пространството.

" Те се смеят повече от нас. Спомням си, когато ни дадоха за първи път в " Папараци ". Тогава се събрахме четиримата в хола, номер 5 я нямаше още, и по време на целувката Андреа сподели: " Охоо, те им пуснаха и музичка ". Мария направи една такава физиономия и сподели: " И това ли беше? " и ние казахме: " Ами да! " и отидоха да си играят. Те са щастливи и горди от това, което се случва, и са извънредно умерени в анализите си ", споделя Мариана.

„ Хубаво е, че като са двете, ние все едно нямаме деца у дома, тъй като са затворени някъде, сами се оправят, ние им пречим. Чувстват се добре и ние имаме повече време за нас ", прибавя Веселин.

Мариана и Веселин обичат да прекарват времето си дружно в дълги вечери на свещи с вкусна вечеря и хубави диалози за кино и музика. Не липсват и занимателните моменти у дома, както и изненадите.

" От нея и от приятелите й - Любо Киров, Орлин Горанов, съм чул префасонирани половината песни в България, като текстовете звучат напълно друго ", смее се Веселин.

„ Когато Съли Ерна пристигна в България, той ми надуваше главата в колата нонстоп с този реализатор. Аз доста желаех да го изненадам и разбрах къде ще вечеря Съли Ерна в деня преди концерта. Отидохме в този рок клуб, накарах всички да мълчат, да не се изтърван пред него, че чакат Съли Ерна. Пристигат негови другари от Плевен и аз ги дърпам по ъглите да не разясняват. Целият бар знае, че Съли Ерна ще пристигна, единствено Весо не знае ", споделя Мариана.

С голямо " Да " Мариана е засвидетелства готовността си да стане и законна брачна половинка на Веселин, а не след дълго ще има и женитба.

" Постоянно ми пуска едно дете с една рокля за най-малката ни щерка. Гледам, че детенцето от фотографията е на към 2-3 години. Може би тогава тя ще даде зелена светлина на този миг ", споделя Веселин.

„ Мариана е такава, каквато в действителност я видях през цялото време. Все споделям, че е едно доста мощно момиче ", споделя още Веселин.

„ Много самоотвержен. Той наподобява доста елементарно раним, респектиращ, само че аз имам до себе си един надълбоко прочувствен човек - сетивен, трудолюбив, угодлив и в действителност, без да хиперболизирам, този човек е в положение да убие за фамилията си. Аз тъкмо подобен мъж съм търсела ", безапелационна е Мариана.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР