Мариан Вълев—Куката покани в най-новия си проект и едно от

...
Мариан Вълев—Куката покани в най-новия си проект и едно от
Коментари Харесай

Куката снима златно момиче

Мариан Вълев—Куката предложения в най-новия си план и едно от златните девойки на България. Актьорът ще си партнира с шампионката ни Невяна Владинова във кино лентата си „ Лоши девойки ”, научи HotArena .

24-годишната хубавица, която дебютира на летните олимпийски игри в Рио де Жанейро като единствена представителка на България в самостоятелните надпревари, зае шесто място измежду първите 10 за финала.

Невяна освен, че ще взе участие във кино лентата, само че е и в една от основните функции.

Консултантът пък ще бъде основния управител на художествения тим—Бранимира Маркова, написа „ България през днешния ден ”.

„ Аз също взех присъединяване в „ Лоши девойки ”. Филмът напълно скоро ще излезе по кината. Куката е извънреден експерт. В лентата ще играем дружно с още една от участничките в „ Мис Плеймейт ”—Анна-Мария Чернева.

Двете играем стриптийзьорки, а сюжетът споделя историята на момиче, което желае да пробие на огромната сцена като танцьорка ”, споделя детайлности за кино лентата и настоящата мис Плеймейт Нора Недкова, която е друга от основните героини в сериала.

Това не е първият режисьорски опит на Мариан Вълев. В лентата „ Ускорение ”, където играе една от основните функции, артистът дава ум дори на Димитър Митовски.

„ Двамата сме превъзходен тандем ”, хвали се още артистът.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР