Мариан Вълев прави своето голямо завръщане след ролята на Куката,

...
Мариан Вълев прави своето голямо завръщане след ролята на Куката,
Коментари Харесай

Мариан Вълев – Куката не гледал нито една серия на „Под прикритие“! Ето каква е причината

Мариан Вълев прави своето огромно завръщане след ролята на Куката, само че не като артист, а като режисьор и сценарист, разбра HotArena.

Филмовият му дебют „ Лошо момиче “ ще се появи на огромния екран точно на неговата 50-годишнина – 11 април. Лентата е снимана по няколко същински истории, които се трансформират в всемирен роман за децата, самотата им и тяхната комплицираност, себеосъзнаването. Някои от тях са персонално претърпени от Вълев и други, на които той става очевидец, писа „ Галерия “.

В ролята на основната героиня Жанета влиза Любомира Пашева, позната от „ Под прикритие “. Жожо, както я назовават всички, е надарена състезателка по художествена гимнастика, която се пречупва пред упоритостите на майка си (Станислава Армутлиева) да бъде най-хубавата. В живота й настъпват трагични промени и тя потегля по неприятен път, като става жертва на принуждение. Започва да използва опиати и заменя залата със стриптийз клуб.

Вълев е уверен, че всеки ще откри себе си в този филм. „ Аз самият съм правил отвратителни неща. Причинявал съм си какво ли не. Предполагам, съм от тези самодеструктивни видове, както психолозите се показват. Но поради това съм помъдрял “, признава Мариан.

Дълго време той живее в чужбина, само че през 2010 година се завръща. Участва в редица филми, само че наличието му в „ Под прикритие “ го изстрелва на върха. С усмивка си спомня за първия филм,в който е играл – „ Сезонът на канарчетата “ преди тъкмо 30 години. Когато отишъл да гледа премиерата обаче, нямало нито една сцена с него. Режисьорът Евгени Михайлов бил ужасно добър, само че тъй като всички гледали единствено него, решил да го отреже. След години Вълев схванал, че с този прийом боравят множеството режисьори, когато не им хареса играта на някой артист. Затова и не обича да гледа филмите със свое присъединяване. Не е виждал нито една цяла серия и от „ Под прикритие “ , в който направи запаметяваща се роля.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР