Мариан Вълев и Валери Йорданов ще се срещат с фенове

...
Мариан Вълев и Валери Йорданов ще се срещат с фенове
Коментари Харесай

Мариан Вълев и Валери Йорданов на среща с фенове на киното

Мариан Вълев и Валери Йорданов ще се срещат с почитатели на киното на паркинга на Kaufland в Младост 4 Паркингът на магазина в града ще бъде хазаин на неповторим автокино фестивал сред 23 и 25 май
Популярните български артисти и режисьори Мариан Вълев и  Валери Йорданов ще гостуват тази седмица в столичния хипермаркет на Kaufland в кв. „ Младост „ 4 (бул. " Околовръстен път " 271), надлежно във вторник (23 май) и четвъртък (25 май). Те ще се включат във почитател срещи, проведени в границите на тридневен кино фестивал на паркинга на най-голямата комерсиална верига у нас. Събитието предлага на жителите и гостите на града страхотната опция да се насладят на някои от най-актуалните български игрални филми от удобството на своите коли.

На 23 май (вторник) от 22:00 ч., тъкмо преди началото на прожекцията на хитовия филм „ Чалга “, всички почитатели ще могат да срещнат с неговия режисьор Мариан Вълев и да схванат каква е тайната зад сполучливата българска продукция, както и да зададат всичките си любопитни въпроси. В същия час на 25 май (четвъртък) феновете ще могат да се срещнат и с Валери Йорданов, който е сценарист и режисьор на друга нашумяла българска лента – „ Шекспир като улично куче “.
-->


Заглавията в границите на тридневния автокино фестивал ще бъдат прожектирани на екран с величина 5м х 10м. Желаещите да участват, могат да наблюдават програмата и да закупят билетите си онлайн на http://www или на място в деня на прожекцията, като местата са лимитирани до 50-60 автомобила за събитие.

Събитията на паркинга на Kaufland Младост 4 са част от тазгодишното автокино турне с хитови български филми, които се прожектират на паркинги на веригата в 14 града в цялата страна. То обгръща 60 прожекции и ще продължи доникъде на месец юни. Предстоящите прожекции са в Перник (27 и 28 май), Кюстендил (29 и 30 май), Пазарджик (31 май и 1 юни), Асеновград (2-4 юни), Карлово (8 и 9 юни), Сливен (10 и 11 юни) и Ямбол (12 и 13 юни).

Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР