Мари - дъщерята на Гала, от малка е свикнала да

...
Мари - дъщерята на Гала, от малка е свикнала да
Коментари Харесай

Дъщерята на Гала: За мен този избор е бил правилен

Мари - дъщерята на Гала, от дребна е привикнала да е под светлините на прожекторите поради известната си майка и въобще не се тормози от обстоятелството, че хората може да я запомнят единствено поради известната тв водеща.

“Аз се гордея извънредно доста, че съм дъщерята на Гала. По всичко бих приличала на нея. Хайде не по всичко, тъй като е една концепция по-организирана и прецизна, което е супер. Бих приличала по това на нея, само че не прекалено много, тъй като ми се желае да оставя и малко място за магия в живота ", разказва Мари в подкаста “24 часа от живота ".

Като дребна желае да бъде зоополицай, доктор, актриса, певица, само че приключва “Връзки с обществеността " в Софийския университет “Св. Климент Охридски ". Била призната да следва за пиар и в Италия, само че остава тук и въобще не съжалява.

“За мен този избор е бил верен, не преставам да взимам от живота това, което ме е предиздвикало да остана. Не мога да си показва сега да пребивавам някъде другаде. "  Имала желание да се занимава с политически пиар, само че през днешния ден е на мнение, че политиците имат потребност, само че тя не е за това, а и желанието ѝ към този момент липсва.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР