Маргарита Хранова гостува в кулинарната рубрика на Симона Загорова по

...
Маргарита Хранова гостува в кулинарната рубрика на Симона Загорова по
Коментари Харесай

Рецептата за тирамису на Маргарита Хранова

Маргарита Хранова гостува в кулинарната графа на Симона Загорова по

Естрадната звезда споделя, че не е от хората, които обичат доста да готвят, само че ѝ харесва да подготвя сладки неща.

Рецепта за тирамису

Бишкоти

Пудра захар

5 яйца

500 г маскарпоне

Кафе

Ром

Какао

Отделят се белтъците от жълтъците в две разнообразни купи. При жълтиците се прибавя една чаша пудра захар и се разрушава сместа. Половин кг маскарпоне се прибавя и се разбърква. След това се вкарват белтъците на ръка. В тава слагаме малко от крема на дъното. Правят се 2-3 кафета, в които се топят бишкотите – единствено долната част. Добавя се ром към кафето. Реди се един ред бишкоти, който по-късно се намазва от горната страна с крема. Слага се в хладилника да престои един или най-малко половин ден. Певицата постоянно прави този десерт за внуците си, когато я посещават.

Рецепта за шоколадов сладкиш

2 яйца

1 ч. захар

1 ч. олио

2 ч. брашно

1 ч. кисело мляко

½ ч.л. сода

орехи

Разбиват се яйцата и захарта, след което се прибавя една чаша брашно. Отново се разрушава сместа, до момента в който стане гъста. Добавя се една чаша кисело мляко, половин чаша олио, сода бикарбонат и какао. Формата се намазва с олио и се поръсва с брашно. Изсипва се забърканата примес. За декорация може да сложите орехи.

В фамилията на певицата е мъжко царство – има двама синове и трима внуци.

“Малкият ми внук, който е на 5 години, слуша мои песни, даже си тананика някои”, споделя Маргарита Хранова.

Първият студиен запис на Хранова е на песента “When а Man Loves а Woman”. Маргарита е още в трио „ Обектив “, когато ѝ оферират да изпее тази ария. Тя взема решение да я извърши по собствен женски и гальовен метод.

“Младите хора през днешния ден по-бързо стават известни, в случай че имат този късмет, и по-бързо се самозабравят”, счита Хранова.

Бащата и дядото на певицата са били царски офицери, а самата Маргарита е представител на ансамбъла на въоръжените сили. Част от колектива са Райко Кирилов и Орлин Горанов.

“При военните нещата са доста ясни и съществени. Точно и на това ме е възпитал и татко ми – да бъда точна и акуратна”, споделя тя.

Скоро би трябвало да излезе новият албум на певицата “Мелодия за двама”. Ако обстановката разрешава, наесен Хранова желае да отпразнува юбилея си, който към този момент мина, с концерт и празненство.

Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР