Марешка Бардем, известна от риалити предаването Игри на волята“ и

...
Марешка Бардем, известна от риалити предаването Игри на волята“ и
Коментари Харесай

Плеймейтката, която пострада при тежката катастрофа на Тракия, стана певачка

 Марешка Бардем, известна от риалити предаването " Игри на волята “ и присъединяване си в състезанието " Плеймейт “, потегля по нов път - този на музиката. Първият сингъл на Маша, който излиза под името " Заблуда “, беше показан с онлайн премиера през миналата вечер.

" Отдавна желая да се занимавам с музика и да върша части като тези, които обичам да чувам. " В момента Русия основава едни от най-големите шлагери в международен проект – това беше и повода да потърся експерти от този пазар. Ще ми бъде забавна реакцията на хората, уповавам се да им хареса “, споделя Марешка.

В края на предходната година Марешка отпътува за Москва, където се среща с Александър Фоменков – основател на частите на съветската звезда Ганвест. С него записва песента " Заблуда “, а в това време договаря работата по идващите песни.

" Текстът е основан от мен и моя другарка. Преживях тази история и считам, че много хора, които са се сблъскали с нещо сходно, ще се припознаят “, добавя Марешка.

Клипът е сниман във Варна и е дело на Георги Салпаров. В ролята на другар на Марешка влиза професионалният артист Валери Вълчев.

Припомняме, че извecтнa риaлити звeздa и плеймейтка e учacтвa в тeжкa кaтacтрoфa при започване на декември, която зaтвoри AМ " Трaкия " в

Мaрeшкa ce e oпитaлa дa изпрeвaри ТИР и кoлa, кoгaтo пo нeйнитe думи кoлaтa cъщo e прeдприeлa изпрeвaрвaнe и я e зacяклa.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР