Марек спечели областния финал от турнира за Купата на Аматьорската

...
Марек спечели областния финал от турнира за Купата на Аматьорската
Коментари Харесай

Марек помете Велбъжд с 8:0

Марек завоюва регионалния край от шампионата за Купата на Аматьорската футболна лига разбивайки с 8:0 обичайния си противник Велбъжд. Двубоят на стадион " Бончук " се трансформира в приятна подготовка за дупничани на не изключително прелестно време и хлъзгав терен. И двата тима бяха заложили на пробни сформира, като кюстендилци бяха записали в запасите си единствено двама футболисти.

Головата серия започва още в първата минута на срещата, когато се разписа Димитър Владимиров. В 8-ата минута означи Джордж Николов, а още веднъж той осъществя и в 16-ата минута, покачвайки на 3:0. В 28-ата минута прецизен от близко бе Арсов. Две минути след началото на втората част резултатът набъбна на 5:0 след попадение на Иван Георгиев. 6:0 стана в 60-ата минута с помощта на гол на Симеон Димитров. 120 секунди по-късно се разписа Влахов, а крайното 8:0 оформи Димитър Чечев в 82-ата минута.

Така Марек продължава в идващия стадий в шампионата за Купата на АФЛ без да е изразходвал от физическите си сили, а и давайки опция за изява на някои от надарените си юноши.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР