Маноил Манев от ГЕРБ изненадващо се появи на пресконференция, организирана

...
Маноил Манев от ГЕРБ изненадващо се появи на пресконференция, организирана
Коментари Харесай

Маноил Манев разобличи ПП: Показа документи, които доказват, че са искали да затворят ТЕЦ-ове

Маноил Манев от ГЕРБ изненадващо се появи на конференция, проведена от депутатите на „ Продължаваме промяната ” Радослав Рибарски и Радослав Василев. Народният представител от ГЕРБ носеше и документи, които потвърждават, че някогашният финансов министър Асен Василев е подписал анекс към Плана за възобновяване, който конкретизира по години кои въглищни централи да бъдат затворени.

„ Специално ви нося документ на който са посочени и годините с изброените ТЕЦ-ове. Спрямо анексът се задава по години времевият небосвод, с който всяка една централа разполага, с цел да спре мощностите. Донесох ви документа, тъй като чух с ушите си, че няма подобен анекс и пристигнах особено, с цел да ви го донеса. За Стара Загора и за района е значимо не да се лъжем, както се пробвате да го извършите през днешния ден, а да се съберем и да свършим работа ”, съобщи Маноил Манев.  

Той бе безапелационен, че за следващ път " Промяната "  е подвела българските жители и се пробва да прикрие пакостите, които са създали в 8-е им месеца ръководство.

„ На 1 август 2022 година някогашният финансов министър Асен Василев е подписал анекс към Плана за възобновяване, който конкретизира по години кои въглищни централи да бъдат затворени. Спрямо анексът се задава по години времевият небосвод, с който всяка една централа разполага, с цел да спре мощностите. Призовавам сътрудниците от " Продължаваме промяната " да организираме един взаимен спор по тематиката за бъдещето на " Мариците ". Дебат, с обстоятелства, а не прикрити истини ”, добавя националният представител от ГЕРБ.

 

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР