Манекенката и доскорошна водеща на куп телевизионни предавания Славена Вътова

...
Манекенката и доскорошна водеща на куп телевизионни предавания Славена Вътова
Коментари Харесай

Славена Вътова влюбена до уши, мъжът й пиянства до зори сам-самичък в дискотека

Манекенката и досегашна водеща на куп телевизионни излъчвания Славена Вътова е разграничена със брачна половинка си Юлиян Цолов поради пламнала и бързо разрастваща се любовна връзка с младия политолог със обикновен речник Слави Василев. Това оповестява в. " Уикенд “, базирайки се на източници, осведомени с пикантната интимна история. 

Буквално преди няколко дни Славена е напуснала фамилното жилище на баровската улица " Оборище “ в центъра на София, с цел да се придвижи в дома на новия си любим Слави Василев. Куриозното е, че напористият политолог и досегашен консултант на президента Румен Радев е комшия със Славена и с мъжа й Юлиян Цолов.

38-годишният правоприемник на предприемача Васил Василев също населява необятен апартамент на " Оборище “ в кооперацията на естрадната прима Лили Иванова.

Казват, че любовта сред Славена и президентския експерт е пламнала по съседски, като дълго време двамата просто са поддържали другарски връзки, откакто се срещнали на обяд в гиздав ресторант на " Оборище “.

Любовта ги сполетяла преди към месец, а единствено преди няколко дни Славена взела дефинитивно решение да заяви на брачна половинка си за своя нов съкровен сътрудник и да изиска бракоразвод.

Любопитен подробност е, че Славена се е изнесла от фамилното жилище сама, а двете й деца Ема и Ана към момента живеят с татко си Юлиян.

Загрижени приятелки на носителката на наградата " Мис България 2006 “ пророкуват, че при бъдеща публична разлъка сред Славена и брачна половинка й най-големия спор сред тях ще бъде за попечителството над децата им, защото Юлиян Цолов е описван като извънредно безрезервен и завързан към дъщерите си родител.

" Славена е влюбена до уши в Слави Василев и е безапелационна, че ще продължи живота си с него.

Мъжът й Юлиян мъчно понася раздялата – на 14 февруари пиянства до зори сам-самичък в столична дискотека “, споделя отдаден с интимната спекулация. Според думите му, известната манекенка и телевизионна водеща е имала и друга случка до предишното лято, поради която е желала да се разведе с мъжа си, само че в последна сметка не се решила на тази стъпка.

Любовният романс сред Славена Вътова и брачна половинка й Юлиян стартира през 2013 година, малко откакто смуглият финансист се прибира в България след излежана 4-годишна присъда за борсови измами в Америка.

Юлиян Цолов е задържан през 2008 година в Ню Йорк дружно с няколко чиновници от " Морган Стенли “ и " Креди Суис “ поради хипотетични финансови афери за над Щатски долар 1 милиарда

След като е разпитан от федералните и е пуснат на независимост с електронна проследяваща гривна, Цолов смъква уреда за следене и бяга в Испания. Арестуван е месеци по-късно в Марбея и е екстрадиран в Съединени американски щати. Там българинът признава виновност и подписва договорка с американското правораздаване. Осъден е на 4 година затвор, а управляващите му конфискуват над 50 млн. $, както и парцели в Ню Йорк и Маями за още над 15 млн. $. След като излежава присъдата си, Цолов се връща в България и няколко месеца по-късно се събира със Славена Вътова.

Двамата се " бракуваха " през 2015 година, до момента в който манекенката бе бременна с първата си щерка Ема. През 2017 година Славена роди и второто си дете Ана.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР