Манекенът Мариан Кюрпанов, известен като един от близките до сърцето

...
Манекенът Мариан Кюрпанов, известен като един от близките до сърцето
Коментари Харесай

Мая Илиева не пуснала свой любовник в „Ергенът“ 

Манекенът Мариан Кюрпанов, прочут като един от околните до сърцето на вдовицата на Жоро Илиев – Мая, мъже, е бил първичният избор за основен воин в най-скандалното бг шоу сега – „ Ергенът “ по Би Ти Ви. Гребецът Виктор Стоянов изобщо не е влизал в сметките за звезди в риалитито и се наложило в последния миг продуцентите да го повикат, с цел да не пропаднат фотосите на шоуто.
Кюрпанов е прочут модел освен в България, само че и в Щатите, където живее през по-голямата част от времето. Името му от няколко години се свързва с това на митичната Мая Илиева.

Слуховете, че двамата имат връзки, се потвърдиха и от престоя му в нейното имение за милиони в Доминикана. Във въпросния парцел Кюрпанов е чест и мечтан посетител, а през предходната година изкара близо 2 месеца в покоите на Мая Илиева. Говори се, че точно тя е била срещу присъединяване му в скандалното предаване.

В същото време феновете на шоуто са твърдо уверени, че и актуалният ерген Виктор Стоянов е влезнал в риалитито не с цел да търси любовта, а за популярност и пари. Това удостовери и последната изгонена от него участничка – Зорница.

„ За страдание, Виктор живее в свят, цялостен с долнопробност. Той губи едно украшение. Просто беше прекомерно рано – считам, че заслужавах да остана повече от други девойки, които са тук. Към момента нито една госпожица не е влюбена във Виктор, с изключение на може би Блага, само че тя има по-скоро физическо привличане към него. А аз бях влюбена в него и повярвах в тази приказка “, показа Зори.


Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР