„Мандатът е на БСП, те трябва да решат какво да

...
„Мандатът е на БСП, те трябва да решат какво да
Коментари Харесай

Кирил Петков: За мен няма опция, в която ИТН да е наш партньор



„ Мандатът е на Българска социалистическа партия, те би трябвало да решат какво да вършат. За мен няма алтернатива, в която Има Такъв Народ да е наш сътрудник “, това съобщи министър председателят в оставка Кирил Петков пред Нова телевизия.

„ Нужни са ни още 8 индивида, с цел да създадем държавно управление “, пресметна той, като уточни, че в Има Такъв Народ имало светни хора, само че били лоялни към водачът си. Петков обаче повече нямало да ги убеждава в нищо.

„ Малък е шансът за държавно управление “, въпреки всичко призна той само че добави, че Асен Василев оставал тяхното предложение на министър председател.

Той разяснява и тематиката с меморандума с „ Gemcorp “.

Премиерът в оставка не призна, че това е станало поради инспекцията на ДАНС за съветски ползи. По думите му от документа на организацията по сигурността ставало ясно единствено, че зад един от хората стояли съветски капитали, само че това било преди четири години:

„ Много преди войната “, зави той и уточни, че се спекулирало с тематиката, тъй като било единствено „ писмо за немерения за вложения “.

Петков разяснява и записът от петък от среща на ПГ на Демократична България в Народното събрание.

По думите му не видял „ нищо ужасно “ и съпостави обстановката като тази с „ Македо
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР