Манчестър Юнайтед ще направи поредна крачка в преследването на Мейсън

...
Манчестър Юнайтед ще направи поредна крачка в преследването на Мейсън
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед ще направи поредна крачка в преследването на Маунт

Манчестър Юнайтед ще направи поредна крачка в преследването на Мейсън Маунт, като управлението на тима към този момент приготвя и първата си публична оферта към Челси, оповестява италианският публицист Фабрицио Романо. Полузащитникът е цел номер едно в селекционните проекти на Ерик загар Хаг за идното лято за междинната зона.
 Манчестър Юнайтед предлага 50 милиона паунда за Маунт Манчестър Юнайтед предлага 50 милиона паунда за Маунт
Откриващото предложение на “червените дяволи ” най-вероятно ще е на стойност 50 милиона паунда, както се твърди в британската преса през последните дни. Тя съвсем несъмнено ще бъде отхвърлена от “сините ”, които желаят за своя младеж най-малко 70 милиона. Очакванията на много от експертите е въпреки всичко двата клуба да съумеят да реализират съгласие на към 60 милиона паунда. 

Лондончани желаят да задържат Мейсън Маунт, който има оставаща единствено една година от сегашния си контракт с тима, само че след месеци на договаряния двете страни не съумяха да реализират съгласие. Английският национал желае надалеч по-висока заплата от предлаганата, а управлението цели фрапантно понижаване на това перо от разходната част, което значително се чака да бъде реализирано през това лято след разлъка с огромна част от досегашните скъпо платени играчи.
 Първи контакт сред Манчестър Юнайтед и Челси за Мейсън Маунт Първи контакт сред Манчестър Юнайтед и Челси за Мейсън Маунт
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР