Манчестър Юнайтед се нуждае от няколко добри трансферни прозореца, за

...
Манчестър Юнайтед се нуждае от няколко добри трансферни прозореца, за
Коментари Харесай

Рангник: Юнайтед ще настигне Ливърпул след 2-3 успешни трансферни прозореца

Манчестър Юнайтед се нуждае от няколко положителни трансферни прозореца, с цел да заиграе на равнището на Ливърпул. Това счита краткотрайният управител на тима Ралф Рангник преди дербито довечера на " Анфилд ".

Ливърпул завоюва Висшата лига, Шампионската лига, Купата на лигата, Суперкупата и Световната клубна купа през последните четири сезона - интервал, в който Юнайтед не взе нито един трофей.

" Не мисля, че клуб като Манчестър Юнайтед може да си разреши три-четири години, с цел да реализира това, а и не е нужно ", сподели Рангник пред репортерите. " Ако знаеш какво търсиш, ще отнеме два или три трансферни прозореца. Но в случай че не знаеш какво търсиш, постоянно ще търсиш игра в купа сено ", счита немският управител.

" Ако знаеш какъв вид футболисти искаш да привлечеш и какви профили ти трябват на всяка позиция, ще намериш играчите и ще ги убедиш да дойдат. Не е толко комплицирано, не е галактическа просвета ", безапелационен бе той.

Ливърпул завоюва последната си купа след 30-годишна пауза, само че Рангник не има вяра на Юнайтед да му се наложи да чака толкоз.

" Предполагам, че това няма да се случи, тъй като е явно, че има потребност от смяна, с цел да се построи бъдещето ", споделя Рангник. 

Манчестър Юнайтед е на пето място във Висшата лига, на 3 точки зад четвъртия Тотнъм, а Ливърпул е втори, на точка след Манчестър Сити.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР