Манчестър Юнайтед претърпя разочароващо поражение с 3-1 от местния съперник

...
Манчестър Юнайтед претърпя разочароващо поражение с 3-1 от местния съперник
Коментари Харесай

Новини от Манчестър Юнайтед: Ерик тен Хаг изпрати предупреждение на сър Джим Ратклиф, докато Гари Невил приветства звезда

Манчестър Юнайтед претърпя разочароващо проваляне с 3-1 от локалния противник Манчестър Сити в неделя, защото очакванията им да се класират за Шампионската лига изчезнаха удари.

Поражението, съчетано с успеха на Астън Вила с 3-2 над Лутън Таун в събота, оставя Юнайтед на 11 точки от челната четворка. Червените дяволи претърпяха следващи провали във Висшата лига за първи път от септември, когато бяха победени в поредни мачове от Арсенал и Брайтън.

Въпреки това Ерик загар Хаг ще се надява тимът му да се възвърне, когато одобри Евертън на Олд Трафорд идващия уикенд. И имайки поради всичко това, ето всички последни вести от Олд Трафорд.

Тен Хег изпрати предизвестие на Ратклиф

Тен Хег беше предизвестен, че новият съсобственик на Юнайтед сър Джим Ратклиф няма да бъде впечатлен от представянето им в дербито.

„ Ето за какво не издържаш в края на сезона “, сподели някогашният полузащитник на Ливърпул Джейсън МакАтиър пред beIN SPORTS. „ Честно котел...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР