Манчестър Юнайтед получи добри новини относно преследването на Жоао Феликс,

...
Манчестър Юнайтед получи добри новини относно преследването на Жоао Феликс,
Коментари Харесай

Юнайтед спасява португалец от Атлетико

Манчестър Юнайтед получи положителни вести по отношение на преследването на Жоао Феликс, като съгласно доста издания Атлетико Мадрид ще прегледа постъпващи предложения през януари.

22-годишният футболист се причисли към тима на Диего Симеоне против рекордната за клуба сума от 114 милиона паунда от Бенфика през 2019 година, само че се бори да оправдае високите упования.

Португалският национал в този момент се оказва в недружелюбност в Атлетико, откакто е записал единствено 16 мача до момента през сезона, прекарвайки по-голямата част от последните дуели на аварийна пейка за „ дюшекчиите “.

Феликс постоянно е бил считан за основна част от тима в дълготраен проект, само че търпението му наподобява е на привършване.

Твърди се, че тимът от Ла Лига е готов да изслуша офертите за Феликс през януарския трансферен прозорец съгласно испанския вестник Cadena SER.

Юнайтед към този момент демонстрира интерес към Феликс в редица случаи и без подозрение Ерик загар Хаг ще се върне в борба за подписа му при отварянето на януарския трансферен прозорец.

През трите си цялостни сезона в Атлетико, Феликс е записал единствено 31 гола в 127 изяви. Това е разочароващо поради обстоятелството, че нападателят стана четвъртият най-скъп трансфер в историята след прекосяването си в Мадрид.

Като се има поради, че Атлетико към този момент отпадна от Шампионската лига и все още изостава много съществено в конкуренцията за купата в Ла Лига, може да има финансов смисъл за управителните фактори на отбора да завоюват пари от младия състезател.

„ A Bola “ заяви, че Феликс е изгубил търпението на Диего Симеоне, откакто е бил помолен три пъти да загрява при загубата на Атлетико от Брюж, а влезе в игра чак в 80-ата минута.

Това обаче е последният случай от поредицата разногласия сред двойката Феликс – Симеоне, защото вестникът също по този начин оповестява, че Феликс се е скарал с мениджъра през 2021 година, откакто е бил включен като титуляр в миг, в който е бил душевен претрупан. Връзката на Симеоне с неговия звезден нападател се разказва като „ непоправима “ и играчът може да се опита да си обезпечи трансфер незабавно след началото на януарския трансферен прозорец.
















































--> -->      Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР