Манчестър Юнайтед победи с 2:0 Тотнъм в мача им от

...
Манчестър Юнайтед победи с 2:0 Тотнъм в мача им от
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед покоси Тотнъм с два гола на полузащитници

Манчестър Юнайтед победи с 2:0 Тотнъм в мача им от 12-ия кръг на Висшата лига. В герои за триумфа на " Олд Трафорд " се трансфораха Фред и Бруно Фернандеш. Португалецът вкара и втори гол, само че ВАР го анулира поради засада.В 5-та минута пристигна първото по-сериозно състояние в мача, откакто Бентанкур се озова в наказателното поле и стреля по диагонала, само че ударът му бе неакуратен и излезна в навън. Две минути по-късно Далот опита от далечно разстояние да трансферира Юго Лорис, само че стражът съумя да реагира. Секунди лишиха на " алените дяволи " да основат ново състояние пред вратата на съперника, само че още веднъж френският вратар бе на място и мазета в корнер.

Антони опита прекрасен удар към вратата на Лорис, само че топката мина на сантиметри от дясната греда на Тотнъм. В 19-та минута Хари Кейн даде прекрасен диагонален пас към Мат Дохърти, който мина през човек и стреля по диагонала, само че изстрелът му не бе прецизен. В 23-та минута Бруно Фернандеш извърши ужасно директен свободен удар посока вратата на Тотнъм, само че Лорис още веднъж показва брилянтен инстикт, с цел да избие в корнер. Секунди по-късно Люк Шоу насочи удар от воле, само че ефектно избавяне от стража на " шпорите " предотврати попадението.

В 29-та минута Каземиро опита отдалечен удар от към 25 метра, а Лорис с облекчение единствено изгледа топката по какъв начин минава около дясната му греда. В 44-та минута Хари Кейн бе открит в наказателното поле, само че изстрелът му бе избавен от Давид де Хеа.

В 47-та минута Санчо даде топката за Фред, който стреля от границата на наказателното поле, а получилият се рикошет в бранител на Тотнъм направи удара невъзможен за отразяване от Юго Лорис - 1:0. Кейн получи след превъзходно центриране в 68-та минута, само че ударът от два метра на англичанина бе право в тялото на Давид де Хеа. При последвалата офанзива на Манчестър Юнайтед Бруно Фернандеш овладя топката на границата на наказателното поле и с техничен удар направи резултата 2:0.

Бруно Фернандеш опита да вкара втория си гол в мача още веднъж с отдалечен удар, само че той бе избавен от Юго Лорис. В 74-та минута Рашфорд показва страхотна техника в наказателното поле и стреля отблизо разстояние, само че френският пазач направи извънземно избавяне, избивайки с една ръка в корнер. В 82-та минута гол на Бруно Фернандеш бе вярно анулиран заради засада.Така Манчестър Юнайтед към този момент има 19 точки в актива си и е на единствено един пункт от топ 4. Тотнъм пък е трети с 23 точки, само че и мач повече от " алените дяволи ".
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР