Манчестър Юнайтед може да се бори за титлата в Англия

...
Манчестър Юнайтед може да се бори за титлата в Англия
Коментари Харесай

Бербатов вярва, че Ман Юнайтед може да се бори за титлата

Манчестър Юнайтед може да се бори за купата в Англия още през идващия сезон, стига да резервира постоянството във формата си. В това има вяра някогашният нападател на " алените дяволи " Димитър Бербатов.

Отборът на Оле Гунар Солскяер завърши сезона на трето място във Висшата лига, за което спомогна и серия от 14 мача без проваляне. Те обаче изостанаха с 33 точки от първенеца Ливърпул.

" Последните няколко години бяха сложни за Юнайтед, само че отборът е задължен да се бори за купата. Всеки сезон е друг и постоянно са вероятни възходи и падения. Манчестър Юнайтед се нуждае от още подкрепления, само че не е невероятно да се бори за купата ", сподели българинът.

Той похвали португалския плеймейкър Бруно Фернандеш, с чието идване през зимата стартира и възходът на отбора. " Духът на целия тим се промени след идването му. Той се вписа чудесно и съумява да свърже офанзивата и нападението. Той пое самоуверено цялата отговорност и към този момент е необикновен. Мисля, че Бруно е приятната изненада на сезона, тъй като нормално един състезател не може да направи такива промени самичък ", добави Бербатов.

‘#Fernandes can make Man Utd title challengers’ – Berbatov sees Red Devils closing gap to Liverpool and City #MUFC #ManUtd https://t.co/Gq4DEHGtbH
— Chris Burton (@Burtytweets) July 31, 2020
Българинът не пропусна да отличи и мениджъра Оле Гунар Солскяер, който съгласно него има силите да изведе Юнайтед до успех в Лига Европа през август. " Винаги ще има съмняващи се, само че множеството хора са наясно, че мениджърът се нуждае от време, с цел да сътвори нещо. Разбира се, че постоянно има трудности, само че Оле сподели, че може да ги преодолява. През идващия сезон ще му бъде по-трудно поради упованията в Шампионската лига, само че към този момент би трябвало да сме удовлетворени от неговото развиване. Мисля, че играчите го обичат и това си проличава по метода, по който се показват на терена ", приключи Бербатов. Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР