Манчестър Юнайтед може да привлече Виктор Осимен или Хари Кейн

...
Манчестър Юнайтед може да привлече Виктор Осимен или Хари Кейн
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед купува Осимен или Кейн през лятото

Манчестър Юнайтед може да притегли Виктор Осимен или Хари Кейн през лятото. Според " The ​​Telegraph " треньорът на отбора Ерик загар Хаг ще би трябвало да реши кой от нападателите да подпише през лятото. За всеки от тях ще би трябвало да заплати към 100 милиона паунда.

Засилването на офанзивата е главната цел на " алените дяволи ". Кейн се преглежда като краткосрочно решение, само че поради опита му във Висшата лига, той на практика има обезпечени голове. Осимен се счита за по-рисков трансфер, само че има капацитет да стане топ нападател за години напред.

Интерес към него демонстрират още Челси и Пари Сен Жермен. Очаква се италианският клуб да изиска повече от 100 милиона паунда за нападателя. Същата сума ще изиска и Тотнъм от всеки британски клуб, който желае да купи Кейн.

Осимен има 17 гола и 3 асистенции в 21 мача за Наполи във всички шампионати този сезон. С 16 гола той води в класацията за голмайстори в Серия А.

Кейн има 19 гола и 3 асистенции в 30 мача за Тотнъм във всички шампионати. Със 17 попадения той е втори при голмайсторите на Висшата лига зад Ерлинг Халанд (25 попадения).
 Катарци приготвят оферта за Манчестър Юнайтед
Катарци приготвят оферта за Манчестър Юнайтед

Ще има ли договорка?
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР