Манчестър Юнайтед гостува на Нюкасъл в мач от 29-ия кръг

...
Манчестър Юнайтед гостува на Нюкасъл в мач от 29-ия кръг
Коментари Харесай

Нюкасъл - Манчестър Юнайтед, три промени при червените дяволи

Манчестър Юнайтед гостува на Нюкасъл в мач от 29-ия кръг на Премиър лийг. Двата отбора са разделяни от едвам три точки в класирането и за всеки от тях ще е извънредно значимо да завоюва дуела, с цел да продължи борбата си за място в зона Шампионската лига. В края на февруари " алените дяволи " завоюваха точно против " свраките " във финала за Купата на лигата и по този метод сграбчиха първи трофей от 2017 година.

Мениджърът на домакините Еди Хау не е прави нито една смяна в своя състав спрямо отбора, който завоюва против Нотингам Форест преди две седмици. Ник Поуп и Свен Ботман, които пропуснаха уговорките със своите национални отбори, още веднъж са на линия и стартират от първата минута.

Наставникът на “червените дяволи ” Ерик загар Хаг пък прави три промени в своя отбор спрямо този, които надви мъчно против Фулъм на 1/4-финалите за ФА Къп. Диого Далот, Рафаел Варан и Антони се завръщат измежду титулярите, Хари Магуайърм, Джейдън Санчо сядан на скамейката, а Аарън Уан-Бисака не е в групата.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР