Манчестър Юнайтед гледа само към бъдещето и клубът се е

...
Манчестър Юнайтед гледа само към бъдещето и клубът се е
Коментари Харесай

Тен Хаг: Роналдо е минало, а Юнайтед гледа в бъдещето

Манчестър Юнайтед гледа единствено към бъдещето и клубът се е отърсил бързо от раздялата с португалската футболна звезда Кристиано Роналдо през предишния месец, безапелационен е мениджърът на англичаните Ерик загар Хаг в изявление за клубния уеб страница.

Запитан по какъв начин се оправя с повишеното напрежение след изявлението на Роналдо, Тен Хаг отговори: " Той към този момент не е тук и тази история е в предишното. Ние гледаме напред - към бъдещето ".

Юнайтед приключи контракта на Роналдо след изявление за журналиста Пиърс Морган, в което португалецът подлага на критика клубното управление, Тен Хаг и някогашния управител Ралф Рангник. 

Следващият мач на " алените дяволи " е против Бърнли на 21 декември за Купата на Лигата, а шест дни по-късно Юнайтед приема Нотингам Форест за шампионата.

Тен Хаг е уверен, че тимът му ще бъде пресен и няма да има пренатоварване от Световното състезание.

" Имаме проект и играчите са добре осведомени с него. Всеки знае, че откакто отпадне от Световното състезание, незабавно би трябвало да се завърне в тима, защото шампионата стартира скоро. Футболистите са подготвени за това, тъй като са привикнали ", добави Тен Хаг.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР