Манчестър юнайтед е пред подписване на спонсорски договор с китайската

...
Манчестър юнайтед е пред подписване на спонсорски договор с китайската
Коментари Харесай

"Манчестър юнайтед" е на прага на рекорден договор с Haier

" Манчестър юнайтед " е пред сключване на спонсорски контракт с китайската компания Haier. Сделката може да сложи международен връх за най-висока сума, като британските медии цитират 70 милиона паунда на година.

В момента " алените дяволи " получават 64 милиона на година от автомобилната компания " Шевролет ", чието лого е на фланелките на отбора. Партньорството сред двете страни на стойност 450 милиона паунда изтича през сезон 2020-21.

Евентуален контракт на " Юнайтед " с Haier ще изпревари и двата огромни испански клуба " Реал " (Мадрид) и " Барселона ". В момента те получават надлежно 70 и 55 милиона евро от Emirates и Rakuten.

През октомври на общото си заседание клубът разгласи, че е в търсене на нов спонсор, който да постави логото си на екипите. Компанията " Дженерал мотърс ", притежател на " Шевролет " заяви, че няма да възобнови партньорството си с " Юнайтед ", защото то не е оправдало упованията.

Неучастието на отбора в Шампионската лига докара до спад на приходите на " Юнайтед ". Клубът разгласи, че чака и огромни загуби.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР