Манчестър Юнайтед е готов да отдели 60 милиона, за да

...
Манчестър Юнайтед е готов да отдели 60 милиона, за да
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед набеляза шампион с Наполи за заместник на Магуайър

Манчестър Юнайтед е подготвен да отдели 60 милиона, с цел да притегли бранителя на Наполи Ким Мин-Дже, който се чака да бъде заместника на Хари Магуайър. 30-годишният британски национал се трансформира в пети избор за централен бранител на мениджъра Ерик загар Хаг и прекара по-голямата част от сезона на аварийна пейка.

Въпреки че нидерландският експерт оказа обществена поддръжка към Магуайър, на „ Олд Трафорд “ са подготвени да го продадат през лятото и да си върнат част от тези 80 милиона, които заплатиха на Лестър за него през 2019-а година.

„ Червените дяволи “ биха желали да вземат нов централен бранител, който да компенсира напускането на Магуайър и тъкмо тук се намесва Ким. Според италианското издание Corriere dello Sport, Ман Юнайтед е подготвен да извади 60 милиона евро, колкото е записаната в контракта му откупна уговорка, с цел да вземат южнокорееца в редиците си.

26-годишният Ким се реалокира в Неапол от турския гранд Фенербахче предишното лято за към 20 милиона евро и съвсем незабавно се потвърди като главен състезател на партенопеите. Неговите чудесни изяви бяха в основата на това Наполи да завоюва първата си купа в Серия А от 33 години насам.

Сега Ким може да наследи Магуайър, който към момента е капитан на Юнайтед. Тен Хаг избира Рафаел Варан и Лисандро Мартинес като главно дуо в центъра на защитата. Въпреки че и двамата сега са контузени, и Магуайър е разполагаем, мениджърът на „ алените дяволи “ залага на Виктор Линделоф и Люк Шоу, който изначално е ляв бек.

Man Utd identify £53m Harry Maguire replacement who had to apologise for outburst
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР